Eventnu

Firmaevents

Vi har mange forskellige teambuilding aktiviteter, derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det du leder efter. Du kan blot vælge en kategori og se alle de teambuilding øvelser den kategori indeholder. 

Kreative Partnere

Uanset hvilket budskab I gerne vil have ud og hvilken idé i har om projektet, så står vi klar til at gribe bolden og følge det til dørs. Vi sætter liv til vilde koncepter, samtidig med vi er realistiske.

Projektledelse & Logistik

Vi har gang på gang bevist at vores metoder virker. Vi løfter opgaver i både indland & udland for store og små virksomheder. I har en fast kontaktperson – men et helt team til at støtte jer.

Customized Journey Mapping

Igennem en undersøgende tilgang, får vi indsigt i jeres kunder, arbejde og laver person segmentatation, så vi kan sætte præcise mål og definere udbyttet, både inden, undervejs og efter. På den måde får i den største ROI.

Styr på showet

Vi tager os af alle facetter i jeres events. Vi sørger for program flow, facilitere workshops, møde design, produktion, generelt design, præsentationer og konferencier.

Publikum engagement

Igennem innovative tiltag, sørger vi for at aktiviter publikum aktivt igennem eventet.​

Digital Integration

Vi tager altid vores erfaring videre og bruger altid den seneste og bedste teknologi, til at styrke jeres event. Vi sørger for tilmeldelse løsninger, boosting af eventet, tracker eventet og optimere det løbende. På den måde sikre vi, at I får den bedste oplevelse!

Brug for et sjovt indspark til jeres firmaevent?

Uanset om I skal afholde et kick off arrangement, produkt lancering, konference eller andet, så kan man have brug for et sjovt indspark og et benstræk. Vi hjælper derfor gerne med det helt rigtige firma-sjov der passer perfekt til jeres anledning. VI har stor erfaring med både komplet skræddersyet events eller noget kendt fra markedet.

I kan se vores eksisterende teambuilding katalog, som tilpasses jeres anledning eller kontakt os for et skræddersyet event

Se vores teambuilding katalog

Teambuilding Katalog

Se det her

Gør som vores kunder.
Vælg Eventnu.

HOFOR teambuilding kunde
Eventnu Back to Top
5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!