Eventnu

Vi bringer det sjove frem i teambuilding

"Det var det sjoveste teambuilding og vi snakker stadig om det"

- Dig (..snart)

Psst... du er corona sikret!

Corona Informationer!

Fredag d. 06. november 2020, valgte Mette Frederiksen at lukke store dele af Nordjylland ned, pga. Covid-19 og Cluster 5. Vi er naturligvis glade for, at vores regering vælger at passe på befolkningen, men er selvfølgelig også bedrøvet. Eventnu er en Nordjysk baseret virksomhed. Det er her vi holder til, det er her vores medarbejdere bor og det er her alle vores redskaber er.

Det betyder ganske enkelt, at vi ikke kan afholde nogen virksomhed arrangementer før tidsligt d. 03. december 2020. Alle virksomheder der har bestilt et arrangement i denne tidsperiode, har fået direkte besked på mail, men samtidig betyder det også at vi må afvise alle de næste 4 uger.

Da event branchen i forvejen er helt i knæ og mange i disse dage, desværre bliver fyret eller måske endda dreje nøglen rundt, beder og håber vi, at I vil give branchen en tanke og støtte hvor I kan. Vi opfodrer ganske enkelt til at give branchen lidt længere snor end normalt og måske endda købe et pre-arrangement til når Danmark og verden bliver normaliseret igen – der går forhåbentlig ikke så lang tid endnu.

Vi beklager selvfølgelig situationen, og håber på forståelse.

De mest håbefulde hilsner,
Teamet bag Eventnu.

Her hos Eventnu har vi øjnene tæt rettet mod Corona situationen i Danmark. Ikke blot af ren interesse, men fordi en stor del af vores aktiviteter selvfølgelig skal forgå 100% sikkert.
Vi er klar over, at vi som event ansvarlige har et stort ansvar for at sikre denne sikkerhed, og det er også derfor vi hele tiden tager affære af den nuværende situation og tilpasser vores aktiviteter den nuværende situation.

Det betyder kort sagt, at vi på nuværende tidspunkt ikke kan lave teambuilding for grupper større end 50 personer, med mindre der er specielle forhold til stede der gør, at det vil være forsvarligt jf. sundhedmyndighedernes retningslinjer.

Står du derfor og overvejer om du bør købe et teambuilding arrangement nu, så kan vi også sagtens sætte os i den situation. Derfor tilbyder vi alle kunder der køber et arrangement i Corona tiden, muligheden for at flytte arrangementet til et tid ude i fremtiden, så man altid er sikret at ens penge ikke blot er smidt ud af vinduet.

Vi skal sikre god, underholdende og sjov teambuilding som vi plejer og som vi ved at vores kunder holder af og det er vores fornemmeste opgave at nå i mål med det - også på trods af vores nuværende sundhedskrise.

Hvad slags teambuilding leder du efter? ​

Vælg en kategori!

Alle aktiviteter

Action

Samarbejde

Gastronomi

Sang & Dans

Foredrag

Hvorfor vælge Eventnu?

Inspiration

Uanset hvad du søger, så har vi noget for enhver smag.

Spar tid

Vi arrangere hele dit arrangement og lader dig vide de præcise detaljer inden arrangementet.

Pris garanti

Vi bruger kun landets bedste samarbejdspartnere og vi bruger de samme konkurrencedygtige priser som dem uden ekstra omkostninger.

Tilfredse medarbejdere

Alt er muligt og det er nærmest kun jeres fantasi (og budget) der kan sætte grænserne. Vi arrangere alt fra enkelte teambuilding aktiviteter til hele teambuilding dage og teambuilding i udlandet.

Hvad siger andre?

Få et tilbud!

Indhent tilbud

Brug kontaktformularen, så ryger forespørgslen direkte til den rette person, for den pågældende aktivitet.​

Giv os et ring

Hvis du har brug for at snakke, eller det haster kan du ringe mellem 08.30 - 16.30.

Telefon: 52 60 41 87

Send os en mail

Har du en generel forespørgsel og ønsker at maile dit spørgsmål, kan du sende den til:

Info@eventnu.dk

Hvad er vores værdier?

Kreative Sparringspartner

Kreative Sparringspartner

Hos Eventnu er vi hele tiden i udvikling og sætter en stor ære i, hele tiden at designe nye koncepter og idéer til jeres firmaarrangementer. Hos Eventnu går kreativitet hånd i hånd med idégenering og udvikling af nye processor, der gør jeres firmaarrangementer endnu bedre end forventet.

Kvalitetsbevidste

Kvalitetsbevidste

Hos Eventnu stræber vi efter at levere topklasse firmaevents og teambuilding oplevelser, der både vil blive husket og talt om i lang tid efter. Vi stræber efter at, gøre det endnu bedre end det er forventet og efterlade vores kunder med hvad der nok bedst kan beskrives som vinder følelse.

Klar Kommunikation

Klar Kommunikation

Hos Eventnu er klar kommunikation en helt naturlig del af vores dagligdag. Uanset hvilken type event der er tale om, så forventningsafstemmer vi, så vi altid er sikre på at opnå det resultat for jeres arrangement I ønsker. Hos Eventnu har vi også en klar dialog med vores medarbejdere og samarbejdspartnere, så I altid er i trygge rammer. 

Sikkerhedsbevidste

Sikkerhedsbevidste

Hos Eventnu kan I altid forvente at sikkerheden er i top. Uanset hvilken type arrangement der er tale om, så sikre vi altid at der er de rigtige sikkerhedsforanstaltninger til stede når jeres event afholdes. Sammen med vores samabejdspartnere evaluere vi hele tiden på vores sikkerhedsprocessor, så I altid er i sikre hænder. 

.. Andre gode grunde!

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87

5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!