Eventnu

Teambuilding der rykker grænser, skaber bedre kommunikation og styrker sammenhold.

Hos Eventnu arrangere vi sjove teambuilding aktiviteter til virksomheder, og laver derfor ikke teambuilding aktiviteter for private.

Hvad slags teambuilding leder du efter? ​

Vælg en kategori!

Action & Adventure

Leder du efter noget sjov teambuilding? Så er action og adventure helt sikkert noget for dig. Action og adventure er en god måde at opleve noget actionfyldt og komme på opdagelse. Selvom aktiviteterne er vidt forskellige, vil I opleve at alle aktiviteterne er spændende, inkluderende og en god måde at lære hinanden endnu bedre at kende på. Samtidig er der selvfølgelig lagt vægt på udfordringer og dyste!
Vi lover I vil komme på opdagelse, udforskning og skal bruge hinandens færdigheder - eller dyste mod dem.

City Battle

Er I klar på at opdage jeres by eller en anden by på en helt ny og sjov måde? City Battle henvender sig til grupper der ønsker at dyste mod kollegaerne og som bare vil have noget sjovt teambuilding. I kommer igennem en række forskellige øvelser, der kræver højt engagement og samarbejdsevner, samt kreative løsninger.

Sjov teambuilding der kan afholdes i alle byer!
Bestseller

Water Battle

Få en sjov teambuilding dag med Water Battle, hvor I skal kæmpe i Københavns kanaler. I kommer til at dyste i en række opgaver og skal sikre point hjem til jeres hold.

Teambuilding i København

Multi Battle

Multi Battle er en sjov og anderledes måde at dyrke teambuilding på. Kan jeres team samle nok point i vores sjove trekamp og vinde præmien til jeres hold?

Opklar Mordet

Der er sket et mord og det er sket udenfor jeres arbejdsplads & I skal nu hjælpe politiet med at opklare, denne spektakulære mordsag.

Drone Race

Læg taktikker, flyv og kæmp mod kollegaerne når vi byder på en omgang sjov leg med avanceret teknologi!

Opklar Røveriet

Er I klar til at opklar et røveri? Der er nemlig sket et røveri og det er sket udenfor jeres arbejdsplads & I skal nu hjælpe politiet med at opklare, dette spektakulære røveri. Anderledes teambuilding der helt sikkert fanger alle.

Laser Battle

Lad laser geværet, tag sigte og skyd! I skal kæmpe mod kollegaerne i den sjoveste omgang laser battle. Hvem bliver mon teamets vinder?

Curling

Dyst mod kollegaerne i det super sjove curling, på top-niveau, når I kommer med Eventnu på isen. Vores instruktør har både deltaget i EM og OL, og er derfor den helt rigtige til at få med på curling-isen første gang!

Samarbejde & Kommunikation

Det lyder let - men er det også det? I vil blive sat på prøve i jeres samarbejdsevner, kommunikations evner, hvordan i aflæser hinanden og hvordan I deler ekstrem vigtig information mellem hinanden.

Når I vælger en aktivitet under samarbejde & kommunikation, så vælger i en aktivitet, der lægger vægt på samarbejde, kommunikative evner og sjov!

Konference Battle

Uanset om I skal afholde en konference eller et kickoff eller et helt andet større event, så er det altid en god idé med et sjovt og anderledes teambuilding indslag, der både giver anledning til sjov, kreativitet og lære virksomheden og hinanden bedre at kende.

Invento Lab

Drømmer I om at bygge jeres næste store produkt eller blot noget fra fri fantasi? Med Invento lab får I nu muligheden for at lade kreativiteten få frit løb. Byg alt fra vindmøller, køretøjer, den næste nye store opfindelse! Kreativ teambuilding, hvor samarbejde er i fokus!

Virtual Reality

Er I klar til en virkelig anderledes måde at dyrke teambuilding på? En anderledes, sjov og kreativ måde at dyrke teambuilding? Det kan I nemlig komme til med vores super sjove VR teambuilding.

Vi udbyder to forskellige udgaver: Desarmer bomben og FS Shoot, som begge er action fyldte!

Byg En Racerbil

Hvem bygger mon den sejeste og hurtigste racerbil? Kæmp mod kollegaerne og find kreativiteten frem.

Klassisk Teambuilding

Klassisk Teambuilding som man kender det - næsten. Vi tilpasser et skræddersyet program til jer, så I får det i søger.

Escape Box

Kan I mon åbne boxen? Hemmeligheder, gåder og mystik præger boksen og I er nøglen til at få den åbnet.

Gastronomi & Cocktails

Et arrangement med gastronomi & cocktails, er en god måde at få en masse hyggelige timer sammen. Vælg mellem at lave lækre retter eller lækre drinks.

Et firmaarrangement med gastronomi & cocktails, er svaret på et både udfordrende, lærerige, hyggelige og sjovt arrangement.
I vil få nogle timer sammen, der vil blive husket længe.

Cocktailkursus

Cocktailkursus er en af vores absolut mest populære aktiviteter og det er selvfølgelig ikke uden grund. I samarbejde med nogle super dygtige cocktail maestro's garantere vi et sjovt og hyggeligt indslag. Uanset om I skal afholde et sjovt arrangement eller leder efter noget sjovt og kreativt inden I skal videre, så er cocktailkursus simpelthen bare en god idé.
Vi afholder cocktailkursus i København og resten af landet.

Spansk Kokkeskole

Kom med ud i vores spanske køkken og lær at lave ægte autentiske spanske retter. Vi garantere en hyggelig oplevelse, med gastronomisk teambuilding.

Gourmet Tour

Oplev Københavns gemte kulinariske madkammer, når vi tager jer med på en guidet tur og får en masse sjove historier og lækkert mad undervejs.

Sushi Kokkeskole

Lær at lave sushi som en ægte sushi mester, når vi tager jer med i sushi køkkennet. Kan laves ude på jeres arbejdesplads!

Vegetar Kokkeskole

Kom med ud i køkkenet og lær at lave ægte og lækre vegetar retter. Der vil blive rig mulighed for hygge og god vin i glasset!

Grill Kokkeskole

Hvem er grill kongen / dronning i firmaet? Find ud af det, mens i lære fra en vaske ægte grill maestro. Hvem mon bliver grill mesteren?

Klassisk Kokkeskole

Oplev den klassiske kokkeskole, når vi invitere jer med ind i køkkenet. I skal dyste i at lave lækre traditionelle retter og spise lækker mad.

Moderne Dans

Er I klar til en underholdende omgang firmaevents stomp?
Sammen med vores kanon dygtige instruktør byder vi nemlig op til firmastomp! En sjov og anderledes teambuilding oplevelse, der bringer pulsen op og lære jer om fællesskab, og at løfte i flok.

Sang & Dans

Sang & Dans er bare en god måde at afholde et teambuilding arrangement. Ud over at få et kæmpe smil på læberne, vil I bevæge jer, dyrke sammenholdet og bare have det sjovt.

Et firma arrangement med sang & dans sikre jer nogle fantastiske timer, som vil blive husket i lang tid. Nå ja, og så kan I jo altid afgøre hvem der er teamets dansemus.

Moderne Dans

Dans de moderne trin og vælg mellem flere danse

Gospel Sang

Oplev autentisk gospel sang med vores gospel instruktør

Line & Square Dance

Prøv det klassiske Line & Square Dance

Band Up

Band Up med kollegaerne og lav jeres eget band

Sang Skole

Lær at synge rigtigt, sammen med en professionel sanger

Flash Mob

Som man kender det fra film - I stimler sammen og danser

Foredrag & Kulturmøder

Et foredrag med Eventnu sikre jer et godt og fagligt arrangement. Måske I bare ønsker et foredrag eller som supplement til noget andet. Uanset hvad, så har vi en lang række foredrag, der kan give jer et godt indspark!

Et firmaarrangement med et foredrag, er en god måde, at dyrke det faglige - på en sjov og anderledes måde.

Dine Kunder

Ved du hvad dine kunder tænker om jeres virksomhed?

Krig I
København

Underholdende & Interaktiv Teambuilding på vandet

Mindfulness & Meditation

Dyst I 3 underholdende udfordringer mod hinanden

Foredrag om Arbejdsglæde

Find ud af hvem der har myrdet en person nær jeres arbejdsplads

Foredrag om
Motivation

Dyst mod hinanden med luftens racerbiler

Foredrag om
Time Management

Opklar hvem der har begået et røveri nær jeres arbejdsplads

Foredrag om Arbejdsstress

Kæmp en kamp mod kollegaerne med laser tag geværer

Teambuilding med Eventnu

Sjov & Underholdende

Når I afholder et teambuilding arrangement med Eventnu, så er der altid garanti for en sjov og underholdende oplevelse. Mange af vores aktiviteter, er noget folk ikke har prøvet før og derfor er det allerede en god indledning til, at have det sjovt med noget nyt. Vores mål er at afholde sjove arrangementer der giver en fed stemning!

Seriøs & Lærerigt

Teambuilding skal også være seriøst og lærerigt og sammen med os, sikre vi jer at I får det hele. Vores teambuildingøvelser er nemlig både underholdende, seriøse og lærerige. Vi ved nemlig at teambuilding virker meget bedre, når alle elementer indegår i aktiviteten. 

I gode hænder med Eventnu

Vi sørger for at  I modtager den nødvendige information rettidigt og planlægger et spændende, underholdende og lærerigt arrangement til jer. Gennem nøje udvælgelse af markedets bedste samarbejdspartnere har vi sikret, at I får teambuilding i verdensklasse og hvor I blot kan slappe af undervejs i planlægningsprocessen. Meget bedre bliver det ikke.

Læs de 3 teambuilding råd

#1 - Tænk på hvad de andre vil lave!​

Uddrag fra Eventnu Teambuilding E-bog
Når du skal arrangere et event som eventansvarlig for virksomheden, skal du ud over jeres agenda også tænke inkluderende. Mange har en tendens til at tænke hvad de eller ledelsen ville synes var sjovt, men det er mindst ligeså vigtigt at have det sjovt som deltager. Det nytter derfor ikke noget at du tager udgangspunkt i dig selv når der skal arrangeres event. Tænk på firmaet som helhed og tænk på medarbejdernes interesser og hvad der kunne være sjovt for dem at lave. Husk også at tænke på, at alle har et lige godt helbred. Vælg derfor altid noget alle kan være med til - det vil give den største fornøjelse, mest glæde og det bedste event.
Få hele e-bogen

#2 - Du bruger for lang tid på at lede!​

Uddrag fra Eventnu Teambuilding E-bog
Du er sat til at arrangere jeres næste firmaarrangement og du går straks igang med at brainstorme og google efter sjove ting. Du mister hurtigt overblikket fordi du finder en bueskytte et sted - men ikke der I skal være og ham der laver flødebollekursus, han er slet ikke til at komme i kontakt med. Mange sider har et for stort og bredt udvalg af dårlige aktiviteter og du mister derfor håbet.

Du skal derfor altid vælge et firma som Eventnu til at hjælpe med dit næste event. Vi tager den indledende dialog med dig og sørger for dine ønsker kan ske. Vi kender markedet og har mange samarbejdspartnere og kan derfor sikre jer et succesfuldt arrangement.
Få hele e-bogen

#3 - Din event udbyder brænder dig af...

Uddrag fra Eventnu Teambuilding E-bog
Du har fundet en tryllekunster på en hjemmeside og han skal nu komme til jeres arrangement på næste torsdag kl 17.00 og overraske jeres personale. Men dagen inden vil du lige følge op fordi du ikke har hørt noget fra ham. Han svare ikke og du panikker en smule. Det er en virkelig træls situation fordi jeres event lidt afhænger af det. Sådan et scenarie er desværre ikke helt ukendt.

Vælg derfor altid en event udbyder som Eventnu. Vi følger altid op på tingene og sørger for at jeres arrangement ender vellykket.
Igennem en tæt dialog og landets bedste samarbejdspartnere sikre vi jer altid et godt arrangement.
Få hele e-bogen
Eventnu Back to Top
5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!