Eventnu

Samarbejde & Kommunikation​​

Med Samarbejde og Kommunikation, kan I forvente at der er skruet helt op for det aktive samarbejde, det at kommunikere på tværs af forskellige grupper og det med at hjælpe hinanden med kritisk informationsdeling.
billig-teambuilding

Konferenceløbet

Uanset om I skal afholde en konference eller et kickoff eller et helt andet større event, så er det altid en god idé med et sjovt og anderledes teambuilding indslag, der både giver anledning til sjov, kreativitet og lære virksomheden og hinanden bedre at kende.
lærerig-teambuilding-øvelser

Curling

Er I klar til at tage skøjterne på og finde en holdkaptajn? For nu skal I nemlige dyste i den super sjove og anderledes sport Curling. 

cocktailkursus og madoplevelser

Invento Lab

Er I klar til at slippe den indre opfinder løs og dyste i hvem der kan opfinde de bedste og mest innovative opfindelser?

teambuilding-odense

Virtual Reality

I har hørt om det, men har I nogensinde prøvet det? Dyst mod kollegaerne i en omgang hæsblæsende VR games!

seriøs-teambuilding

Byg En Racerbil

Wroom Wroom! Startskuddet har lydt og I skal nu bygge jeres drømme formel 1 bil, mens I dyster mod kollegaerne i en række discipliner.

sjove-teambuilding-for-firma

Klassisk Teambuilding

Vi har taget klassisk teambuilding og top tunet det med spændende og sjove indslag der gør det alt andet end klassisk!

teambuilding og samarbejdsøvelser

Escape Box

Hvilket hold løser mon mysteriet først og får åbnet den mystiske box? Og hvad indeholder den mystiske box mon!?

Samarbejde om sejren!

Vi har samlet en lang række teambuilding aktiviteter, der er spækket af samarbejde og kommunikation. Vi sikre jer et spændende, sjovt og anderledes arrangement, hvor I er en del af spillet og hvor samarbejde og kommunikation er omdrejningspunkterne.


Her er mange muligheder og en af de populære her om sommeren / efteråret er bestemt Laser Battle. Laser Battle forgår enten hos jer eller i en skov/mark tæt på. Vi bruger terrænet og så har vi en del oppustelige redskaber med, der gør I får ekstra mange muligheder for at gemme jer og tage position til, at tage flere af modstanderne ned. Spillet vare alt fra 1-2 timer og runderne er ca 10 minutter lange.

Vælg indenfor andre kategorier

Vi har mange forskellige teambuilding aktiviteter, derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det du leder efter. Du kan blot vælge en kategori og se alle de teambuilding øvelser den kategori indeholder. 

Action & Adventure
Samarbejde & Kommunikation
Gastronomi
& Cocktails
Danse &
Sangskole
Foredrag
& Kultur
Eventnu Back to Top
5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!