Vi driver ambitiøs teambuilding

Styrk jeres samarbejdsevner, oplev hinandens styrker og svagheder fra andre sider eller blot hav en sjov og indholdsrig dag sammen.

Anderledes, inspirerende og underholdende teambuilding oplevelser for hele firmaet

Uanset om i kun er nogle få stykker der skal afholde et firma arrangement eller om det er hele firmaet, der skal samles til en omgang firma teambuilding, så har vi setupet, aktiviteten og mandskabet til, at give jeres dag det ekstra indspark som i leder efter. 

Se aktiviteterne

Transformer måden i samarbejder på

Empower your teams to do the best work of their lives with 360° visibility, true cross-departmental collaboration, and powerful actitvities.

Vi er på dit hold

Tilpasset jeres behov, og ikke den anden vej rundt

Vores tilpasset teambuilding oplevelser, er tilpasset jeres behov for at få en god dag og give jer det I leder efter og har behov for. Med vores ekspertise og jeres behov, skræddersyr vi den perfekte team-dag for jeres firma, som I vil se tilbage på med glæde, længe efter også!

Lær os bedre at kende

"

Collaboration has improved dramatically, not because the people have changed — we've always wanted to help, but now we have a tool that allows us to figure out how we can help each other better.

Jonas Holm, executive director & founder hos Textera
Sig hej!
Kontakt os og fortæl os så meget som muligt om jeres kommende arrangement. Jo flere informationer vi får, jo bedre kan vi skræddersy oplevelserne til jer. Når vi har fået den nødvendige information, går vores managers i gang med at lave et oplæg.
Modtag oplæg
Hav det sjovt!
Når vi er blevet enige om rammerne for jeres kommende arrangement, vil I modtage den nødvendige information og ikke mere – I bliver altså ikke tæppebombet med unødvendige informationer og nyhedsbreve. I skal sådan set blot møde op, så sørger vi for et super fedt arrangement.
1
2
3
Kontakt os
Se hvad vi tilbyder
Når vi har lavet vores oplæg færdig, sender vi det til jer igen. Her præsentere vi aktiviteterne og hvordan de kan gavne jeres dag. Vi sender ALTID kun oplæg der faktisk kan imødekomme jeres forventninger. Vi lover aldrig mere end vi kan holde.
Afhold arrangement

Prøv vores top 3

Uanset om i kun er nogle få stykker der skal afholde et firma arrangement eller om det er hele firmaet, der skal samles til en omgang firma teambuilding, så har vi setupet, aktiviteten og mandskabet til, at give jeres dag det ekstra indspark som i leder efter. 

Eller se alle aktiviteter

Multi Battle

Cocktailkursus

Opklar et mord

Få "hjemme" tricks i mailen

Gratis samarbejdsøvelser, som kan dyrkes på kontoret

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event