Eventnu

Action & Adventure​

Med Action og adventure teambuilding skrue vi op for spændingen og tempoet. I får brug for samarbejde, kommunikation og får måske brudt nogle grænser undervejs. I samarbejde med hinanden vil I få et hyggeligt arrangement, med fart over feltet og med noget at snakke om dagen efter.​
teambuilding-københavn

City Battle

Er I klar på at opdage jeres by eller en anden by på en helt ny og sjov måde? City Battle henvender sig til grupper der ønsker at dyste mod kollegaerne og som bare vil have noget sjovt teambuilding. 

teambuilding-aalborg

Opklar Mordet

Der er sket et mord og det er sket udenfor jeres arbejdsplads & I skal nu hjælpe politiet med at opklare, denne spektakulære mordsag.​

teambuilding-århus

Multi Battle

Afprøv 3 forskellige slags aktiviteter blandet i en. I skal dyste i både segway, laser lerdueskydning og aktiviteten The Pipe.

firma-oplevelser

Laser Battle

Find modstanderen, sigt og skyd! Sådan foregår det, når I skal dyste mod kollegaerne i en omgang hæsblæsende Laser Battle. 

underholdende-teambuilding

Drone Race

Læg taktikker, flyv og kæmp mod kollegaerne når vi byder på en omgang sjov leg med avanceret teknologi!

teambuilding-øvelser

Water Battle

Oplev Københavns Kanaler, samtidig med at I får en hyggelig stund og udfordre kollegaerne på alt fra paratviden til sjove billeder.

sjov-teambuilding

Opklar Røveriet

Der er sket et voldsomt røveri i nærheden af jeres arbejdsplads og pludselig er den også kommet i centrum for efterforskningen!

Teambuilding med fart over feltet

Vi har samlet en lang række teambuilding aktiviteter, der er spækket af action og adventure. Vi sikre jer et spændende, sjovt og anderledes arrangement, hvor I både får lov at opleve med action og adventure i vores aktiviteter.

Vælger i f.eks. Opklar Mordet, som er et af vores mest populære teambuilding valg, så vil I komme til at skulle opklare et mord, der er sket lige ved jeres arbejdsplads. Politiet vil ‘bryde’ ind hos jer, for at få jeres hjælp til at, finde morderen. I vil skulle dykke ned i DNA beviser, vidneudsagn, blodspor, fingeraftryk og meget mere. Spillet har været en tur ved politiets kriminaltekniske afdeling og fået vejledning og kan derfor sikre jer et toptunet arrangement.

Opklar Mordet Teambuilding

Vælg indenfor andre kategorier

Vi har mange forskellige teambuilding aktiviteter, derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det du leder efter. Du kan blot vælge en kategori og se alle de teambuilding øvelser den kategori indeholder. 

Action & Adventure
Samarbejde & Kommunikation
Gastronomi
& Cocktails
Danse &
Sangskole
Foredrag
& Kultur
Eventnu Back to Top
5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!