Eventnu

Action &
Adventure

Med Action og adventure teambuilding skrue vi op for spændingen og tempoet. I får brug for samarbejde, kommunikation og får måske brudt nogle grænser undervejs. I samarbejde med hinanden vil I få et hyggeligt arrangement, med fart over feltet og med noget at snakke om dagen efter.​

City Battle

Opdag byen på en helt ny måde, når I bliver udfordret I interaktiv teambuilding. Her gælder det om at være de bedste til at løse en lang række udfordringer, der kræver samarbejde og kreative løsninger.

Kan afholdes i alle byer!
Bestseller

Multi Battle

Dyst mod kollegaerne i en multi battle, hvor I kommer til at dyste i 3 sjove og anderledes teambuilding aktiviteter!

Water Battle

Underholdende og interaktiv teambuilding på vandet! Dyst mod hinanden i Københavns smukke kanaler og få en hyggelig dag!

Opklar Mordet

Der er sket et mord og det er sket udenfor jeres arbejdsplads & I skal nu hjælpe politiet med at opklare, denne spektakulære mordsag.

Drone Race

Læg taktikker, flyv og kæmp mod kollegaerne når vi byder på en omgang sjov leg med avanceret teknologi!

Laser Battle

Lad laser geværet, tag sigte og skyd! I skal kæmpe mod kollegaerne i den sjoveste omgang laser battle. Hvem bliver mon teamets vinder?

Opklar Røveriet

Der er sket et røveri og det er sket udenfor jeres arbejdsplads & I skal nu hjælpe politiet med at opklare, dette spektakulære røveri.

Action & Adventure

Vi har samlet en lang række teambuilding aktiviteter, der er spækket af action og adventure. Vi sikre jer et spændende, sjovt og anderledes arrangement, hvor I både får lov at opleve med action og adventure i vores aktiviteter.

Vælger i f.eks. Opklar Mordet, som er et af vores mest populære teambuilding valg, så vil I komme til at skulle opklare et mord, der er sket lige ved jeres arbejdsplads. Politiet vil ‘bryde’ ind hos jer, for at få jeres hjælp til at, finde morderen. I vil skulle dykke ned i DNA beviser, vidneudsagn, blodspor, fingeraftryk og meget mere. Spillet har været en tur ved politiets kriminaltekniske afdeling og fået vejledning og kan derfor sikre jer et toptunet arrangement.

firma teambuilding opklar et mord
Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87