Action & Adventure

Vi har mange forskellige teambuilding aktiviteter, derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det du leder efter. Du kan blot vælge en kategori og se alle de teambuilding øvelser den kategori indeholder.

Action & Adventure Teambuilding

Action og adventure er en god måde at opleve noget actionfyldt og komme på opdagelse. Selvom aktiviteterne er vidt forskellige, vil I opleve at alle aktiviteterne er spændende, inkluderende og en god måde at lære hinanden endnu bedre at kende på. Samtidig er der selvfølgelig lagt vægt på udfordringer og dyste! Vi lover I vil komme på opdagelse, udforskning og skal bruge hinandens færdigheder – eller dyste mod dem.

Action & Adventure

City Battle

Er I klar på at opdage jeres by eller en anden by på en helt ny og sjov måde? City Battle henvender sig til grupper der ønsker at dyste mod kollegaerne og som bare vil have noget sjovt teambuilding.

Action & Adventure

Opklar Mordet

Der er sket et mord og det er sket udenfor jeres arbejdsplads & I skal nu hjælpe politiet med at opklare, denne spektakulære mordsag.​

Action & Adventure

Multi Battle

Afprøv 3 forskellige slags aktiviteter blandet i en. I skal dyste i både segway, laser lerdueskydning og aktiviteten The Pipe.

Action & Adventure

Water Battle

Oplev Københavns Kanaler, samtidig med at I får en hyggelig stund og udfordre kollegaerne på alt fra paratviden til sjove billeder.

Action & Adventure

Opklar Røveriet

Der er sket et voldsomt røveri i nærheden af jeres arbejdsplads og pludselig er den også kommet i centrum for efterforskningen!

Action & Adventure

Laser Battle

Find modstanderen, sigt og skyd! Sådan foregår det, når I skal dyste mod kollegaerne i en omgang hæsblæsende Laser Battle.

Action & Adventure

Drone Race

Læg taktikker, flyv og kæmp mod kollegaerne når vi byder på en omgang sjov leg med avanceret teknologi!

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event