Laser Battle

Information
Antal
Min. 10 personer
Lokation
Hele landet
Sæson
Hele året
Varighed
1-2 timer
Pris
Kontakt os

Bekæmp kollegaerne med laser!​

Er I klar til firmasjov med laser, og dyste mod kollegaerne i dette sjove, action prægede og tempofyldte spil. I bliver udstyret med et kraftigt læsergevær, head-bands og en god portion kampgejst, så I er klar til at blæse jeres kollegaer bagom med laser.​

Teambuilding hos jer​

Vi laver aktiviteten ude ved jer selv, hvor vi benytter området til at lave en super fed bane for jer. Har i f.eks. en stor lagerhal, kan det også laves her. Eller inde i jeres lokale rema-1000, hvis I skulle have sådan en ved hånden. Spillet kan altså laves mange steder og steder med flere kroge og store objekter, jo sjovere er det selvfølgelig.

Vi hjælper også med at finde stedet

Har I ikke noget område til rådighed, hvor der er en masse sjove objekter, så kan vi selvfølgelig også finde et område til jer. Vi har en masse oppustelige store objekter, vi bruger når der f.eks. ikke er skov til rådighed og det gør absolut ikke spillet mindre sjovt.

Dyst i små kampe​

Spillet er opdelt i små perioder på omkring 8-10 minutter, hvorefter at holdende skifter. Så der er masser af plads til sjov og få vejret igen. Vi garanterer et spil i højt tempo, en masse sjov, action og en super fed teambuilding dag, sammen med resten af teamet. Laser Battle er en super måde at komme i kontakt med sit indre legebarn også.

Eventnu facilitere​

Eventnu stiller med event afvikler, geværer, head-bands og objekter. Aktiviteten er som udgangspunkt 1 time, men hvis I er et større hold, kan det opgraderes til 2 timer. Og ja, så er der selvfølgelig en præmie til vinderholdet!​
Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Skal vi tale om dit næste event?

Er du interesseret i at drøfte mulighederne til dit næste event eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge det helt rigtige teambuilding til netop jeres gruppe, så sidder vores event konsulenter klar til at tage snakken med dig.

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event