Multi Battle

Information
Antal
Min. 10 personer
Lokation
Hele landet
Sæson
Hele året
Varighed
3 timer
Pris
Kontakt os

Er I klar til at dyste som hold i flere forskellige konkurrencer?

Dyst og kæmp I den sjoveste by battle Først får I en gennemgående introduktion til spillet, hvorefter I bliver fordelt i små grupper på mellem 4-5 personer. Her får I udleveret det device, I skal bruge de næste 2 timers tid sammen med. Herpå vil I løbende få vist udfordringer I skal løse sammen. Det gælder ’nødvendigvis’ ikke om at klare flest opgaver men, at klare dem, på de mest kreative og bedste måde!

I kan vælge mellem følgende aktiviteter:

Laser Lerdueskydning

​Kan I ramme de små flyvende lerduer? Laser Lerdueskydning er mindst ligeså sjovt som rigtigt lerdueskydning. Forskellen er blot, at geværet er skiftet ud med et lasergevær. Fokuser, sigt & skyd!

Segway

Måske ser Segway sjovt, underligt og en smule bøvet ud, men det er faktisk en rigtig sjov opfindelse og mulighederne er mange. I skal dyste mod hinanden i den ultimative segway battle. Kan du slå dine kollegaer i segway kampens hede?

The Pipe

The Pipe er en seriøs, anderledes og helt vildt sjov aktivitet. I skal her bruge det inderste af hovedet, når I skal bygge den perfekte konstruktion. Den perfekte konstruktion til at transportere den lille bold, der skal ende i spanden. Problemet er bare, at den skal trille i en trekant! Kan I klare det?

Human Slingshot

The Human Slingshot er en fantastisk sjov aktivitet. I kommer til at skyde jeres kollegaer på mål! En anderledes, sjov og underholdende aktivitet der bare skal prøves af!
Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Skal vi tale om dit næste event?

Er du interesseret i at drøfte mulighederne til dit næste event eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge det helt rigtige teambuilding til netop jeres gruppe, så sidder vores event konsulenter klar til at tage snakken med dig.

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event