Opklar Røveriet

Information
Antal
Min. 10 personer
Lokation
Hele landet
Sæson
Hele året
Varighed
2 timer
Pris
Kontakt os

Der er sket et røveri – i nærheden af jeres arbejde!​

Der er begået et storstilet røveri i en pengetransport og I skal nu hjælpe både politi og vagten fra pengetransporten med, at finde ud af hvem gerningsmændene er. I skal tage udgangspunkt i en lang række lydfiler, lyd- & video optagelser, fingeraftryk, vidneforklaringer, kasser med bevismaterialer og selvfølgelig pengetransporteren der blev røvet.​

Overraskende realistisk teambuilding​

Spillet er overraskende realistisk og deltagerne vil komme til at arbejde på samme måde, som når politiet skal opklare en rigtig forbrydelse. Deltagerne vil blive sat overfor en række vidneudsagn, skal samle bevise og forholde sig til allerede fundne beviser. Deltagerne har selvfølgelig ingen anelse om hvad der skal ske og de sidder intetanende og arbejder når vi – bryder – ind.​

I er nu en del af puslespillet ​

Vagtens der vælter ind i lokalet for at få jeres hjælp, bløder og han er såret. I skal nu opdeles i små grupper på 4-8 personer og skal sammen med politiet opklare dette røveri! Vi garanterer en innovativ, sjov og super spændende aktivitet, der kan laves i hele landet. Spørgsmålet er jo grundlæggende – hvem røvede pengetransporten og hvorfor? Bare husk, at alle forbrydelser måske dækker over sandheden!
Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Skal vi tale om dit næste event?

Er du interesseret i at drøfte mulighederne til dit næste event eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge det helt rigtige teambuilding til netop jeres gruppe, så sidder vores event konsulenter klar til at tage snakken med dig.

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event