Eventnu

Band Up med kollegerne & spil for et publikum

Har I altid drømt om at spille i et band og være rockstjerne? Sammen med firmaet er det nu en mulighed! Vi byder nemlig til velkommen til vores super underholdende – og hårde, teambuilding aktivitet ’Band Up’. Sammen med vores musikere, skal I nemlig danne et band, lære og spille et instrument og kunne udføre 3 numre foran jeres kollegaer!

Øv, bliv mester og spil sammen

I kommer alle sammen til at få hver jeres instrument og skal herved lære at spille på det. Formålet er, at I skal lære et instrument I ikke kender og derved har ingen en helt stor fordel. Alle starter lige og sammen skal I blive mestre til jeres instrumenter og endnu vigtigere, I skal performe foran jeres kollegaer!

Mere end bare musik!

Selvom det er super fedt at Bande Up og spille musik, så er det selvfølgelig også en hård opgave. I skal koordinere jeres performance sammen og I skal holde takten sammen – generelt skal I nærmest gøre alt sammen. Derfor er det vigtigt, at kommunikationen sidder lige i skabet og I lære hvad hinanden vil og ikke vil. Derfor er det også en rigtig god måde at øve kommunikativ og kreativ teambuilding, på en underholdende måde.

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87