Eventnu

Dyst mod kollegaerne og kæmp I den sjoveste by battle!

Dyst og kæmp I den sjoveste by battle Først får I en gennemgående introduktion til spillet, hvorefter I bliver fordelt i små grupper på mellem 4-5 personer. Her får I udleveret det device, I skal bruge de næste 2 timers tid sammen med. Herpå vil I løbende få vist udfordringer I skal løse sammen. Det gælder ’nødvendigvis’ ikke om at klare flest opgaver men, at klare dem, på de mest kreative og bedste måde!

Teambuilding spækket med sjov

I løbet af de 2 timer aktiviteten vare, vil I blive udfordret på en lang rækker emner. Det kan være alt fra billede opgaver, enkelt svars opgaver, multiple choice opgaver. Aktiviteten er desuden krydret med en lang række udfordringer der kræver paratviden, teamopgaver og hvor I skal løse spændende – og måske endda uhyggelige – gåder.

Fælles for udfordringerne er

Fælles for alle udfordringerne er dog, at de er samler jer som team, og I vil komme til at kende hinanden meget bedre, end da aktiviteten først startede. Løbende vil jeres svar blive sendt til vores game master, som tildeler jer point. Måske handler det blot om at have det sjovt, eller måske vil i gerne udfordre deltagerne på jeres virksomheds historie, antal medarbejdere eller noget tredje, og mulighederne er mange.

Samler jer på en sjov måde

City Battle er udviklet med det formål at udfordre deltagerne, skubbe dem tættere sammen og opleve på kreativ vis, hvor stærke de er som teams. Spillet er en sjov, anderledes og udfordrende måde at dyrke teambuilding – samtidig med, at I måske lære noget nyt om firmaet, den by i befinder jer i eller om hinanden. Vi medbringer selvfølgelig alle nødvendige rekvisitter og det eneste I skal bekymre jer om er, at have det sjovt!

CUSTOM MADE CITY BATTLE TEAMBUILDING

Spillet kan tilpasses helt efter jeres ønske. Vores standard version starter på Rådhuspladsen, men vi kan designe hele spillet efter jeres ønsker. Måske ønsker I at starte fra jeres egen arbejdsplads, måske spillet skal foregå i en anden by eller måske vil I gerne ende på jeres yndlingsrestaurant efter spillet. Vi kan designe spillet og en rute der passer helt efter jeres planer!

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde.

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87