Dans & Sang

Vi har mange forskellige teambuilding aktiviteter, derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det du leder efter. Du kan blot vælge en kategori og se alle de teambuilding øvelser den kategori indeholder.

Sang & Dans Teambuilding

Det lyder let – men er det også det? I vil blive sat på prøve i jeres samarbejdsevner, kommunikations evner, hvordan i aflæser hinanden og hvordan I deler ekstrem vigtig information mellem hinanden.

Når I vælger en aktivitet under samarbejde & kommunikation, så vælger i en aktivitet, der lægger vægt på samarbejde, kommunikative evner og sjov!

Sang & Dans

Stomp

Er I klar til en underholdende omgang firmaevents stomp? Sammen med vores kanon dygtige instruktør byder vi nemlig op til firmastomp! En sjov og anderledes teambuilding oplevelse, der bringer pulsen op og lære jer om fællesskab, og at løfte i flok.

Sang & Dans

Moderne Dans

Tag dine kollegaer i hænderne og oplev vores moderne dans! Dans der giver smil på læben og glæde blandt deltagerne

Sang & Dans

Gospel

Gospel er et fantastisk indslag til et arrangement, hvor man gerne vil sørge for stemningen er i top og alle er glade!

Sang & Dans

Line Dance

Kom ud og sving fødderne, når vi lægger i ovnen til en omgang Line & Square dance som de kender det – bare meget sjovere!

Sang & Dans

Band Up

Hvem vil ikke gerne være rockstjerne? Du får nu muligheden når vi invitere jer ind i vores studie til en omgang Band Up!

Sang & Dans

Sang Skole

Smør stemmebåndet og kom med i øvelokalet sammen med en professionel sanger. Lær af en professionel og bliv inspireret!

Sang & Dans

Flash Mob

Uden de store synlige optakter kommer der pludselig liv i gaden – det er jer der samles til dans foran uvidende publikum!

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event