Band Up

Information
Antal
Min. 10 personer
Lokation
København
Sæson
Hele året
Varighed
8 timer
Pris
Kontakt os

Band Up med kollegerne & spil for et publikum​

Har I altid drømt om at spille i et band og være rockstjerne? Sammen med firmaet er det nu en mulighed! Vi byder nemlig til velkommen til vores super underholdende – og hårde, teambuilding aktivitet ’Band Up’. Sammen med vores musikere, skal I nemlig danne et band, lære og spille et instrument og kunne udføre 3 numre foran jeres kollegaer! ​

Øv, bliv mester og spil sammen​

I kommer alle sammen til at få hver jeres instrument og skal herved lære at spille på det. Formålet er, at I skal lære et instrument I ikke kender og derved har ingen en helt stor fordel. Alle starter lige og sammen skal I blive mestre til jeres instrumenter og endnu vigtigere, I skal performe foran jeres kollegaer! ​

Mere end bare musik! ​

Selvom det er super fedt at Bande Up og spille musik, så er det selvfølgelig også en hård opgave. I skal koordinere jeres performance sammen og I skal holde takten sammen – generelt skal I nærmest gøre alt sammen. Derfor er det vigtigt, at kommunikationen sidder lige i skabet og I lære hvad hinanden vil og ikke vil. Derfor er det også en rigtig god måde at øve kommunikativ og kreativ teambuilding, på en underholdende måde.
Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Skal vi tale om dit næste event?

Er du interesseret i at drøfte mulighederne til dit næste event eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge det helt rigtige teambuilding til netop jeres gruppe, så sidder vores event konsulenter klar til at tage snakken med dig.

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event