Stomp

Information
Antal
Min. 10 personer
Lokation
Hele landet
Sæson
Hele året
Varighed
2-3 timer
Pris
Kontakt os

Fra skrammel til et velspillende instrumenter! ​

Velkommen til den helt specielle teambuilding aktivitet ’Stomp’, hvor I kommer til at blive udfordret på jeres kreativitet, rytme og sammenhold. I skal nemlig lave et lille band, hvor I kommer til at spille på det der er bedst kendt som skrammel. Stomp er mest af alt et amerikansk fænomen, der er ved at tage fart i Danmark og vi elsker det – mindst ligeså meget som vores kunder gør!​

I er stærkere sammen ​

Når I først går i gang med Stomp, kommer det hurtigt til at gå op for jer, hvor forfærdeligt det lyder, når Hanne fra IT står og slår i gulvet med et kosteskaft. Samtidig kommer i også til at opleve, hvor godt det lyder, når vedkommende bliver flankeret af alle sine kollegaerne, der også er udstyret med et skrammel instrument.

Anderledes og sjovt!

Selvom det lyder trivielt at spille på skrammel, er det faktisk en rigtig sjov oplevelse for både en selv og kollegaerne der kigger på. I kommer til at blive udfordret, samtidig med at I får en super fed oplevelse og virkelig kan se og føle hvor vigtige i er sammen.  ​
Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Skal vi tale om dit næste event?

Er du interesseret i at drøfte mulighederne til dit næste event eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge det helt rigtige teambuilding til netop jeres gruppe, så sidder vores event konsulenter klar til at tage snakken med dig.

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event