Eventnu

En flyvende leg med moderne teknologi

Velkommen til en sjov leg med moderne teknologi. En leg fyldt med kommunikationsopgaver, udfordringer og holddyst. I bliver inddelt i mindre hold af 4-5 deltager og skal nu dyste om at styre dronerne på bedstevis og få scoret flest mulige point til teamet. Inden vi starter spillet, vil alle deltagere få mulighed for at se deres egne evner an med vores ”free-flight” test, der også sikre deltagerne den ultimative oplevelse.

Udfordrende drone dyste

Under spillet, vil I løbende blive udfordret. I skal nemlig dyste i 3 forskellige custom made baner, der selvfølgelig bliver det bliver sværere og svære. I skal løbende lægge taktiker, så I sikre jer det bedste udgangspunkt for flest mulige point. Skal det bare gå hurtigt og for at skaffe flest point, eller skal I tage den lidt mere med ro og bruge lidt længere tid på at score topkarakter.

Hvilken drone-taktik følger i?

Uanset hvordan I griber opgaven – om I ligger vægt på hurtighed eller at flyve stille og sikkert eller andre taktikker, er helt op til jer. Uanset jeres niveau, så sørger vi selvfølgelig for, at alle deltagerne får en rigtig sjov dag ud af det og vi kåre selvfølgelig vinderen med en præmie!

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

FĂĄ et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87