Foredrag & Kultur

Vi har mange forskellige teambuilding aktiviteter, derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det du leder efter. Du kan blot vælge en kategori og se alle de teambuilding øvelser den kategori indeholder.

Foredrag & Kultur Teambuilding

Et foredrag med Eventnu sikre jer et godt og fagligt arrangement. Måske I bare ønsker et foredrag eller som supplement til noget andet. Uanset hvad, så har vi en lang række foredrag, der kan give jer et godt indspark!

Et firmaarrangement med et foredrag, er en god måde, at dyrke det faglige – på en sjov og anderledes måde.

Foredrag & Kultur

Kasper Møgelvang - Dine Kunder

Oplev et inspirerende og nærværende skræddersyet foredrag med Kasper Møgelvang, som har haft en lang karrierer i cooperate verdenen. Her fortæller han om god kundeservice og de mange fejltagelser man som virksomhed kan komme til at gøre.

Foredrag & Kultur

Krig I København

Kom med ud på et walk-n-talk foredrag, hvor vores historiker og journalist guider jer gennem de grusomme historier fra WW2.

Foredrag & Kultur

Meditation

Find jeres ‘mmmhhh’ og måtte frem, for nu skal der mediteres. Kom i afslapnings mode og slip de negative tanker fri.

Foredrag & Kultur

Arbejdsstress

Er I klar på at opdage jeres by eller en anden by på en helt ny og sjov måde? City Battle henvender sig til grupper der ønsker at dyste mod kollegaerne og som bare vil have noget sjovt teambuilding.

Foredrag & Kultur

Arbejdsglæde

Arbejdsstress er en af de hyppigste årsager til man siger op – derfor er det både sundt og godt at forebygge det med et foredrag!

Foredrag & Kultur

Motivations kursus

Oplev en motivations workshop for ledere, hvor I lære hvordan I kan finde og bidrage til at motivere jeres medarbejdere hver dag!

Foredrag & Kultur

Time Management

Tid er penge. Derfor er det vigtigt at vi får mest muligt ud af vores tid. Lær hvordan I nemmere kan styre jeres kalender ned i detaljen.

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event