Foredrag Om Motivation ​

Information
Antal
Min. 10 personer
Lokation
Hele landet
Sæson
Hele året
Varighed
1-2 timer
Pris
Kontakt os

Ny motivation på højt plan!

Hvordan holder man motivationen oppe, selv når i travle perioder med meget arbejde? Hvordan sikre man at holde fokus på målet og nyde resultaterne. Lær fra en sand mester når det gælder at holde motivationen oppe. Vi har nemlig allieret os med en rigtig motiveret person.​

Lær fra en sand motivations-mester ​

Søren Sørensen som er uddannet jagerpilot og coach giver dig nemlig de helt rigtige værktøjer til at få drivkraften frem og holde motivationen oppe. Sammen med Søren lære I at gennembryde de barrierer, der stopper jer fra at opnå jeres mål og nyde successen der kommer efterfølgende. Det hele foregår med høj humor og med afsæt i konkrete værktøjer der virker.​

Tag udgangspunkt i en jagerpilots liv​

Sammen med Søren Sørensen kommer i til at tage udgangspunkt i jagerpiloternes hårde verden, og foredraget kommer til at give nogle konkrete værktøjer der kan drive jer frem mod succes og jeres mål – og overkomme de udfordringer der næsten unægtelig måtte komme undervejs. Et foredrag med Søren Sørensen er bestemt ikke kedeligt og tager udgangspunkt i den nyeste viden indenfor motivation.

Workshop med konkrete værktøjer​

Søren tager udgangspunkt i hans karriere som jagerpilot, hvor han har gennemgået en hel del forskellige udfordringer og samtidig skulle holde motivationen oppe. Det er bestemt ikke en let udfordring og derfor er han også den helt rigtige til at lære fra sig. Det skal bestemt nok blive både spændende og underholdende med et motivationsforedrag med Søren Sørensen.

Workshop med konkrete værktøjer​

  1. Hvor stor værdi et godt samarbejde giver
  2. Konkrete værktøjer til dagligdagens udfordringer
  3. Lær at opbygge selvtilliden
  4. Lær at holde motivation oppe i dagligdagen både på arbejdet og privat
  5. Lær at bliv en sand motivations mester
  6. ​Og meget mere!
Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Skal vi tale om dit næste event?

Er du interesseret i at drøfte mulighederne til dit næste event eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge det helt rigtige teambuilding til netop jeres gruppe, så sidder vores event konsulenter klar til at tage snakken med dig.

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event