Eventnu

Foredrag & Kultur

Sommetider kan det være meget godt et foredrag og hos Eventnu, kan du forvente skræddersyet foredrag med nogle af landets bedste foredragsholdere.

foredrag-kasper-møgelvang

Kasper Møgelvang - Dine Kunder

Oplev et inspirerende og nærværende skræddersyet foredrag med Kasper Møgelvang, som har haft en lang karrierer i cooperate verdenen. Her fortæller han om god kundeservice og de mange fejltagelser man som virksomhed kan komme til at gøre. 

walk-talk-foredrag-krig-i-københavn

Krig I København

Kom med ud på et walk-n-talk foredrag, hvor vores historiker og journalist guider jer gennem de grusomme historier fra WW2.

meditations-workshop

Meditation

Find jeres ‘mmmhhh’ og måtte frem, for nu skal der mediteres. Kom i afslapnings mode og slip de negative tanker fri. 

foredrag-om-arbejdsglæde

Arbejdsglæde

Arbejdsglæde er en stor og svær ting og det kan være svært at holde motivationen oppe – få et foredrag der giver jer et boost igen!

foredrag-om-stress

Arbejdsstress

Arbejdsstress er en af de hyppigste årsager til man siger op – derfor er det både sundt og godt at forebygge det med et foredrag!

foredrag-om-motivation

Motivationskursus

Oplev en motivations workshop for ledere, hvor I lære hvordan I kan finde og bidrage til at motivere jeres medarbejdere hver dag!

time-management-workshop

Time Management

Tid er penge. Derfor er det vigtigt at vi får mest muligt ud af vores tid. Lær hvordan I nemmere kan styre jeres kalender ned i detaljen. 

Oplev ægte ekspertise og bliv motiveret

Her finder du alle vores foredrag. Vi har en lang række af forskellige foredrag, der kan styrke jeres firma og det kollegiale. Til fælles for alle foredragene er, at de tager udgangspunkt i jeres problemstilling.

Vælger i f.eks. Krigens København, som er det eneste walk-and-talk foredrag, kommer I til at høre om krigens rædsler i København under anden verdenskrig. I vil få et dybere indblik i Københavns rolle og hvilke placeringer tyskerne brugte. Samtidig kommer I til at høre grusomme historier om skudveksling mellem frihedskæmperne og tyskerne. Alt i mens I bliver ledt hen til de steder, hvor det faktisk skete!

Vælg indenfor andre kategorier

Vi har mange forskellige teambuilding aktiviteter, derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det du leder efter. Du kan blot vælge en kategori og se alle de teambuilding øvelser den kategori indeholder. 

Action & Adventure
Samarbejde & Kommunikation
Gastronomi
& Cocktails
Danse &
Sangskole
Foredrag
& Kultur
Eventnu Back to Top
5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!