Eventnu

Gospel

Information

Antal
Min. 10 personer

Lokation
Hele landet

Sæson
Hele året

Varighed
1-2 timer

Pris
Kontakt os

Gospel med kroppen & sjælen! ​

Mange kender måske Gospel fra USA, hvor man tit og ofte ser et gospelkor, hylde livet igennem sang og bevægelse. Det har vi videreudviklet på og gjort det til en speciel teambuilding oplevelse. Gospel handler ikke nødvendigvis om religion, men mere om at hylde livet, diversiteten og sammenholdet.

Hyld livet, diversiteten og jeres kollegaer​

Når I vælger gospel, så vælger i en anderledes form for teambuilding. Gospel handler nemlig om at udtrykke sig musikalsk og dyrke sammenholdet. Gospel synges nemlig i kor og sammen er i stærkere. Derfor er gospel både en sjov og anderledes måde at mødes på, men det er også en rigtig god måde, at dyrke sammenholdet mellem kollegaerne. ​

Gospel med eller uden pianist ​

Uanset om I er til det store setup med klaver og gospel instruktør, eller det skal være mere nede på jorden og kun være gospelsangeren, så er begge muligheder der. Vi anbefaler altid, at man tager pianist med hvis man er over 30 personer. Dog kan man sagtens afholde det uden pianist – også selvom i er over 30 personer.
gospel-sang-teammbuilding

Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Bliv ringet op

Få et estimeret tilbud direkte i mailen

Eventnu Back to Top
5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!