Eventnu

Innovation, kreativitet og bygge færdigheder tæller alle med!

Invento Lab er en super sjov kombination af teknologi, handel, samarbejde og kreativitet. Invento Lab handler nemlig i høj grad om at bygge ud fra sine drømme og mål og skabe nogle vilde ’opfindelse’. Uanset om det skal være den næste nye store kaffemaskine eller om det skal være en moderne vindmølle med 2 propeller, så kan det lade sig gøre at bygge det.

Det handler om at bygge

Invento Lab bygger på Little Bits, som giver jer mulighed for, at bygge præcis hvad I gerne vil bygge og har kreativitet til. Mulighederne er mange og drømmene kan få frit løb. Men I skal også samarbejde om at komme i mål og supplere hinandens opfindelser undervejs. Løbende vil jeres opfindelser blive bedømt og man score point for de bedste opfindelser!

Samarbejde og handel

Selvom det handler om at bygge, så skal man jo have noget at bygge med! Vi stiller nogle stationer op, hvor der både kan handles nye dele og man kan finde dele i de gratis beholdere. Jo mere eftertragtede en ting er, jo dyrere er den selvfølgelig. Derfor handler det også om at prioriterer ressourcerne rigtigt.

Hvem bliver firmaets helt store 'Bygge Mestre'

Når vi har været igennem alle runderne og pointene er blevet talt op, så kårer vi selvfølgelig firmaets helt store bygge mestre! Men for at vinde, er der selvfølgelig en del krav og kriterier man skal opnå – og det er ikke bare lige til. Det handler derfor om at samarbejde, drømme og eksekvere sammen – samtidig med man har det super sjovt!

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87