Eventnu

Kokkeskoler &
Cocktailkursus

Med Kokkeskoler og cocktailkursus fører vi jer ind i vores univers af fantastiske råvarer, velsmag og godt håndværk. Det handler først og fremmest om at give jer en hyggelig aften, hvor I samarbejder om at lave et vidunderligt måltid mad, som I til sidst nyder i fællesskab med god vin i glasset.

Cocktailkursus

I skal dyste i blinde smagning, opfinde cocktails og dyste i paratviden. Ja, og selvfølgelig drikke en masse lækre cocktails og lære at lave dem på ægte manér.

Spansk Kokkeskole

Kom med ud i køkkenet og lær at lave ægte spansk mad. Vores kok har boet i spanien i mange år og vil hjælpe og bedømme jer undervejs.

Gourmet Tour

Oplev Københavns gemte kulinariske madkammer, når vi tager jer med på en guidet tur og får en masse sjove historier og lækkert mad undervejs.

Sushi Kokkeskole

Lær at lave sushi som en ægte sushi mester, når vi tager jer med i sushi køkkennet. Kan laves ude på jeres arbejdesplads!

Vegetar Kokkeskole

Kom med ud i køkkenet og lær at lave ægte og lækre vegetar retter. Der vil blive rig mulighed for hygge og god vin i glasset!

Grill Kokkeskole

Hvem er grill kongen / dronning i firmaet? Find ud af det, mens i lære fra en vaske ægte grill maestro. Hvem mon bliver grill mesteren?

Klassisk Kokkeskole

Oplev den klassiske kokkeskole, når vi invitere jer med ind i køkkenet. I skal dyste i at lave lækre traditionelle retter og spise lækker mad.

Kokkeskoler & Cocktailkursus

Vi har samlet en lang række teambuilding aktiviteter, der er spækket af kokkeskoler og lækre cocktailkursus. Vi sikre jer et spændende, sjovt og anderledes arrangement, hvor I både får lov at opleve ægte gastronomi og lækre drinks.

Vælger i f.eks. Cocktailkursus, som er et af vores mest populære teambuilding valg, så vil I komme til at dyste mod kollegaerne i at lave de lækreste drinks. Der vil være konkurrence, blindsmagning, opfindelse af nye drinks og selvfølgelig en rigtig hyggelig aften / dag.
Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87