Eventnu

Gastronomi & Cocktails​

Med Kokkeskoler og cocktailkursus fører vi jer ind i vores univers af fantastiske råvarer, velsmag og godt håndværk. Det handler først og fremmest om at give jer en hyggelig aften, hvor I samarbejder om at lave et vidunderligt måltid mad, som I til sidst nyder i fællesskab med god vin i glasset.
firmaarrangementer københavn

Cocktailkursus

Cocktailkursus er det perfekte indslag til jer der gerne vil have en hyggelig og inspirerende oplevelse sammen med kollegaerne eller samarbejdspartnerne. 

team building copenhagen teambuilding københavn

Spansk Kokkeskole

Tag dine kollegaer i hænderne og lær at lav lækker og autentisk Spanske retter. Retter som de laver dem i Spanien! 

kokkeskoler og madoplevelser

Klassisk Kokkeskole

Nyd en dejlig aften i køkkenet sammen med dine kollegaer og lær at lave lækre og inspirerende retter, mens I drikker lækker vin. 

firmaarrangement århus

Vegetar Kokkeskole

Hvem vil ikke gerne spise sundt – og lækkert? Tag kollegaerne med i hånden og lær at lave lækre og anderledes vegetar retter!

underholde firmaaktiviteter

Gourmet Tour

Kom en tur gennem Københavns stræder og oplev små og forskellige lækre og autentiske retter og høre historien bag!

inspirerende foredrag

Sushi Kokkeskole

Lær at lave sushi som en ægte sushi mester, når vi tager jer med i sushi køkkennet. Kan laves ude på jeres arbejdesplads!
teambuilding in copenhagen

Grill Kokkeskole

Vi tænder op i grillen og invitere jer til at deltage! Lær at grille som en sand weber mester og få en masse tips og tricks med hjem!

Lav lækker mad eller drinks med kollegaerne

Vi har samlet en lang række teambuilding aktiviteter, der er spækket af kokkeskoler og lækre cocktailkursus. Vi sikre jer et spændende, sjovt og anderledes arrangement, hvor I både får lov at opleve ægte gastronomi og lækre drinks.

Vælger i f.eks. Cocktailkursus, som er et af vores mest populære teambuilding valg, så vil I komme til at dyste mod kollegaerne i at lave de lækreste drinks. Der vil være konkurrence, blindsmagning, opfindelse af nye drinks og selvfølgelig en rigtig hyggelig aften / dag. 

københavn teambuilding

Vælg indenfor andre kategorier

Vi har mange forskellige teambuilding aktiviteter, derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det du leder efter. Du kan blot vælge en kategori og se alle de teambuilding øvelser den kategori indeholder. 

Action & Adventure
Samarbejde & Kommunikation
Gastronomi
& Cocktails
Danse &
Sangskole
Foredrag
& Kultur
Eventnu Back to Top
5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!