Gourmet Tour

Information
Antal
Min. 10 personer
Lokation
København
Sæson
Hele året
Varighed
2-3 timer
Pris
Kontakt os

Oplev den ’skjulte’ danske gastronomi ​

Gourmet Tour er den perfekte måde at opleve både København og den skjulte madsteder. Vi tager jer med på en guidet tur og genopdager nogle af Københavns lækreste retter og smagsanretninger, samtidig med I får lækre drikkevare og sjove historier om den mad i oplever. ​

En tour i byen eller en tur i byen?

Når I vælger en tur med Gourmet Tour, vil I komme forbi en lang række forskellige steder. Stederne afhænger helt af hvilke steder der er tilgængelige den pågældende dato – men til fælles for alle stederne er, at det er steder der kæler for deres mad og har genopdaget deres egne kulinariske rødder. Uanset hvilken dag i vælger, at I gerne vil på gourmet tour, kommer I dog til at slutte af på Nørrebro Bryghus, hvor I kan fortsætte aftenen og måske gå fra en tour i byen til en tur i byen. ​

Smagsprøver eller fuld middag?

Hos Eventnu tilbyder vi hele 2 gourmet tour oplevelser. Den ene oplevelse vare 3 timer og svare til en ’lille frokost’, hvor man sagtens kan tage videre og spise en bid brød mere senere på aftenen. Den anden oplevelse er vores 4 timers tour, som tager jer med ud på en større oplevelse og hvor I vil få hvad der svare til en 3-retters menu. Uanset hvilken tour I vælger, så går i ikke sultne derfra!
Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Skal vi tale om dit næste event?

Er du interesseret i at drøfte mulighederne til dit næste event eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge det helt rigtige teambuilding til netop jeres gruppe, så sidder vores event konsulenter klar til at tage snakken med dig.

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event