Grill Kokkeskole

Information
Antal
Min. 10 personer
Lokation
Hele landet
Sæson
Hele året
Varighed 5-6 timer
Pris
Kontakt os

Lær at grille som en sand mester!​

Når I vælger et grillarrangement med Eventnu, så tager vi alt med der skal til for, at I kan gå derfra som ægte grill-mestre. Vores grill kok har nemlig tidligere deltaget i DM grill og kan derfor med go ro i maven sige, at han kan sit kram. Et kram I kommer til at lære, mens I spiser lækker grillmad og får en hyggelig oplevelse. ​

Vi tager alt med der skal bruges!​

I behøver hverken at have en masse grille til at stå eller andet. Vi tager nemlig alt med, der skal til for at afholde et vellykket grillarrangement. Vi tager både grill, mad og telt med – hvis vejret ikke tillader at grille i det fri. Samtidig sammensætter vi en menu der er årstidsbestemt, så i får alt det gode fra grillen!
Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Skal vi tale om dit næste event?

Er du interesseret i at drøfte mulighederne til dit næste event eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge det helt rigtige teambuilding til netop jeres gruppe, så sidder vores event konsulenter klar til at tage snakken med dig.

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event