Sushi Kokkeskole

Information
Antal
Min. 10 personer
Lokation
København
Sæson
Hele året
Varighed
4 timer
Pris
Kontakt os

Lær at lave lækre sushi retter sammen med kollegerne​

Sushi, mmmh… Hvem elsker ikke sushi? Velkommen til Eventnus Sushi Kokkeskole, hvor I kommer til at mestre de smukke små ruller, der smager så godt, at de er blevet super populære hele verden rundt. Samtidig kommer I til at smage en række forskellige sushi’er og opdage helt nye aspekter af sushi-verdenen. Samtidig kommer I også til at smage på lækre japanske drinks, der passer til sushien!

Kom med ind i sushi værkstedet og se hemmelighederne ​

Selvom Sushi for nogle er ret let at lave, så er det ikke altid ligeså nemt at få det til at smage som det skal. Vores sushi kok vil lære jer at lave og sammensætte sushierne helt korrekt, rulle rullerne som de skal rulles og hvordan fisken og tangen skal håndteres korrekt. ​

Hvem er Sushi Mesteren i firmaet?

Ud over hyggen, de lækre sushi ruller og alt det andet gode der medfølger, så skal I selvfølgelig også udfordres på jeres sushi egenskaber. I skal dyste i at lave 4 slags sushi – efter de helt korrekte stander på både udseende og på smag. Vores Sushi mester vil bedømme jer og finde en vinder, der selvfølgelig får en præmie med på vejen.
Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Skal vi tale om dit næste event?

Er du interesseret i at drøfte mulighederne til dit næste event eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge det helt rigtige teambuilding til netop jeres gruppe, så sidder vores event konsulenter klar til at tage snakken med dig.

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event