Eventnu

Bekæmp kollegaerne med laser!

Er I klar til firmasjov med laser, og dyste mod kollegaerne i dette sjove, action prægede og tempofyldte spil. I bliver udstyret med et kraftigt læsergevær, head-bands og en god portion kampgejst, så I er klar til at blæse jeres kollegaer bagom med laser.

Teambuilding hos jer

Vi laver aktiviteten ude ved jer selv, hvor vi benytter området til at lave en super fed bane for jer. Har i f.eks. en stor lagerhal, kan det også laves her. Eller inde i jeres lokale rema-1000, hvis I skulle have sådan en ved hånden. Spillet kan altså laves mange steder og steder med flere kroge og store objekter, jo sjovere er det selvfølgelig.

Vi hjælper også med at finde stedet

Har I ikke noget område til rådighed, hvor der er en masse sjove objekter, så kan vi selvfølgelig også finde et område til jer. Vi har en masse oppustelige store objekter, vi bruger når der f.eks. ikke er skov til rådighed og det gør absolut ikke spillet mindre sjovt.

Dyst i små kampe

Spillet er opdelt i små perioder på omkring 8-10 minutter, hvorefter at holdende skifter. Så der er masser af plads til sjov og få vejret igen. Vi garanterer et spil i højt tempo, en masse sjov, action og en super fed teambuilding dag, sammen med resten af teamet. Laser Battle er en super måde at komme i kontakt med sit indre legebarn også.

Eventnu facilitere

Eventnu stiller med event afvikler, geværer, head-bands og objekter. Aktiviteten er som udgangspunkt 1 time, men hvis I er et større hold, kan det opgraderes til 2 timer. Og ja, så er der selvfølgelig en præmie til vinderholdet!

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87