Eventnu

Er I klar til at dyste som hold i flere forskellige konkurrencer?

Velkommen til den mest ultimative Multi Battle! Spillet hvor dine styrker og svagheder bliver sat på spidsen og afprøvet. Fordelt i små hold på 3-5 skal I dyste mod hinanden i hele 3 forskellige aktiviteter efter jeres eget valg. I kan mixe som I vil, det koster IKKE ekstra!

I kan vælge mellem følgende aktiviteter:

Laser Lerdueskydning
​Kan I ramme de små flyvende lerduer? Laser Lerdueskydning er mindst ligeså sjovt som rigtigt lerdueskydning. Forskellen er blot, at geværet er skiftet ud med et lasergevær. Fokuser, sigt & skyd!

Segway
Måske ser Segway sjovt, underligt og en smule bøvet ud, men det er faktisk en rigtig sjov opfindelse og mulighederne er mange. I skal dyste mod hinanden i den ultimative segway battle. Kan du slå dine kollegaer i segway kampens hede?

The Pipe
The Pipe er en seriøs, anderledes og helt vildt sjov aktivitet. I skal her bruge det inderste af hovedet, når I skal bygge den perfekte konstruktion. Den perfekte konstruktion til at transportere den lille bold, der skal ende i spanden. Problemet er bare, at den skal trille i en trekant! Kan I klare det?

Human Slingshot
The Human Slingshot er en fantastisk sjov aktivitet. I kommer til at skyde jeres kollegaer på mål! En anderledes, sjov og underholdende aktivitet der bare skal prøves af!

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87