Eventnu

Der er sket et røveri – i nærheden af jeres arbejde!

Der er begået et storstilet røveri i en pengetransport og I skal nu hjælpe både politi og vagten fra pengetransporten med, at finde ud af hvem gerningsmændene er. I skal tage udgangspunkt i en lang række lydfiler, lyd- & video optagelser, fingeraftryk, vidneforklaringer, kasser med bevismaterialer og selvfølgelig pengetransporteren der blev røvet.

Overraskende realistisk teambuilding

Spillet er overraskende realistisk og deltagerne vil komme til at arbejde på samme måde, som når politiet skal opklare en rigtig forbrydelse. Deltagerne vil blive sat overfor en række vidneudsagn, skal samle bevise og forholde sig til allerede fundne beviser. Deltagerne har selvfølgelig ingen anelse om hvad der skal ske og de sidder intetanende og arbejder når vi – bryder – ind.

I er nu en del af puslespillet

Vagtens der vælter ind i lokalet for at få jeres hjælp, bløder og han er såret. I skal nu opdeles i små grupper på 4-8 personer og skal sammen med politiet opklare dette røveri! Vi garanterer en innovativ, sjov og super spændende aktivitet, der kan laves i hele landet.

Spørgsmålet er jo grundlæggende – hvem røvede pengetransporten og hvorfor? Bare husk, at alle forbrydelser måske dækker over sandheden!  

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87