Samarbejde & Kommunikation

Vi har mange forskellige teambuilding aktiviteter, derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det du leder efter. Du kan blot vælge en kategori og se alle de teambuilding øvelser den kategori indeholder.

Samarbejde & Kommunikation Teambuilding

Det lyder let – men er det også det? I vil blive sat på prøve i jeres samarbejdsevner, kommunikations evner, hvordan i aflæser hinanden og hvordan I deler ekstrem vigtig information mellem hinanden.

Når I vælger en aktivitet under samarbejde & kommunikation, så vælger i en aktivitet, der lægger vægt på samarbejde, kommunikative evner og sjov!

Samarbejde & Kommunikation

Konferenceløbet

Uanset om I skal afholde en konference eller et kickoff eller et helt andet større event, så er det altid en god idé med et sjovt og anderledes teambuilding indslag, der både giver anledning til sjov, kreativitet og lære virksomheden og hinanden bedre at kende.

Samarbejde & Kommunikation

Curling

Er I klar til at tage skøjterne på og finde en holdkaptajn? For nu skal I nemlige dyste i den super sjove og anderledes sport Curling.

Samarbejde & Kommunikation

Invento Lab

Er I klar til at slippe den indre opfinder løs og dyste i hvem der kan opfinde de bedste og mest innovative opfindelser?

Samarbejde & Kommunikation

Virtual Reality

I har hørt om det, men har I nogensinde prøvet det? Dyst mod kollegaerne i en omgang hæsblæsende VR games!

Samarbejde & Kommunikation

Klassisk Teambuilding

Wroom Wroom! Startskuddet har lydt og I skal nu bygge jeres drømme formel 1 bil, mens I dyster mod kollegaerne i en række discipliner.

Samarbejde & Kommunikation

Escape Box

Vi har taget klassisk teambuilding og top tunet det med spændende og sjove indslag der gør det alt andet end klassisk!

Samarbejde & Kommunikation

Byg En Racerbil

Hvilket hold løser mon mysteriet først og får åbnet den mystiske box? Og hvad indeholder den mystiske box mon!?

Få et tilbud

Få et tilbud på dit næste teambuilding event