Eventnu

Samarbejde & Kommunikation

Med Samarbejde og Kommunikation, kan I forvente at der er skruet helt op for det aktive samarbejde, det at kommunikere på tværs af forskellige grupper og det med at hjælpe hinanden med kritisk informationsdeling.

Konference Battle

Aktiviteten I bare skal have til jeres næste konference. Få et velfortjent benstræk og dyrk jeres agenda for dagen.

Invento Lab

Byg sjove opfindelse og kæmp om hvem der bygger de mest innovative. I skal bygge, handle og arbejde sammen, hvis der skal vindes.

Curling

Dyst mod kollegaerne i det super sjove curling, på top-niveau, når I kommer med Eventnu på isen. Vores instruktør har både deltaget i EM og OL, og er derfor den helt rigtige til at få med på curling-isen første gang! ​

Laser Battle

Lad laser geværet, tag sigte og skyd! I skal kæmpe mod kollegaerne i den sjoveste omgang laser battle. Hvem bliver mon teamets vinder?

Klassisk Teambuilding

Klassisk Teambuilding som man kender det - næsten. Vi tilpasser et skræddersyet program til jer, så I får det i søger.

Escape Box

Kan I mon åbne boxen? Hemmeligheder, gåder og mystik præger boksen og I er nøglen til at få den åbnet.

Byg En Racerbil

Hvem bygger mon den sejeste og hurtigste racerbil? Kæmp mod kollegaerne og find kreativiteten frem.

Samarbejde & Kommunikation

Vi har samlet en lang række teambuilding aktiviteter, der er spækket af samarbejde og kommunikation. Vi sikre jer et spændende, sjovt og anderledes arrangement, hvor I er en del af spillet og hvor samarbejde og kommunikation er omdrejningspunkterne.

Her er mange muligheder og en af de populære her om sommeren / efteråret er bestemt Laser Battle. Laser Battle forgår enten hos jer eller i en skov/mark tæt på. Vi bruger terrænet og så har vi en del oppustelige redskaber med, der gør I får ekstra mange muligheder for at gemme jer og tage position til, at tage flere af modstanderne ned. Spillet vare alt fra 1-2 timer og runderne er ca 10 minutter lange.
Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87