Eventnu

Samarbejde, dans og højt humør!

Uanset hvilken anledning I skal afholde et firmaarrangement, er det godt at få folk op på tæerne og lave noget underholdning, der aktivere deltagerne. På den måde sikre i, at deltagerne får en oplevelse, som alt andet lige gør dagen meget mere speciel, fordi det er deltagerne der kommer i centrum. Selvom at Square & Line dance måske lyder lidt gammeldags, med støvet dansetrin – men det er det absolut ikke!

Spice festen ekstra op

Skal jeres fest, julefrokost, kickoff arrangement eller andet, spices op og give et positivt – men anderledes indtryk, så er square & line dance helt sikkert en god måde at give folk en mindeværdig oplevelse på. Vores professionelle danse instruktør, giver jer inspiration til både dansegulvet, jeres sind og sjæl! Vores danse instruktører har alle selv været en del af Square og Line dance miljøet i rigtig mange år og kan med sikkerhed spice jeres fest ekstra meget op, det er vi helt sikre på.

Alle kan være med – alle steder

Uanset alder og kondition, så kan alle være med til dette fantastiske danse-building. Vi garanterer at vores instruktører nok skal nok sørge for niveauet tilpasses deltagerne og i sørge for I alle får en fantastisk oplevelse. Uanset hvor I befinder jer, så kan vi komme. Vi tager selv et anlæg med og det eneste I skal have på plads, er pladsen – ellers hjælper vi også gerne med det!

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87