Eventnu

Sushi Kokkeskole

Information

Antal
Min. 8 personer

Lokation
København

Sæson
Hele året

Varighed
4 timer

Pris
Kontakt os

Lær at lave lækre sushi retter sammen med kollegerne​

Sushi, mmmh… Hvem elsker ikke sushi? Velkommen til Eventnus Sushi Kokkeskole, hvor I kommer til at mestre de smukke små ruller, der smager så godt, at de er blevet super populære hele verden rundt. Samtidig kommer I til at smage en række forskellige sushi’er og opdage helt nye aspekter af sushi-verdenen. Samtidig kommer I også til at smage på lækre japanske drinks, der passer til sushien!

Kom med ind i sushi værkstedet og se hemmelighederne ​

Selvom Sushi for nogle er ret let at lave, så er det ikke altid ligeså nemt at få det til at smage som det skal. Vores sushi kok vil lære jer at lave og sammensætte sushierne helt korrekt, rulle rullerne som de skal rulles og hvordan fisken og tangen skal håndteres korrekt. ​

Hvem er Sushi Mesteren i firmaet?

Ud over hyggen, de lækre sushi ruller og alt det andet gode der medfølger, så skal I selvfølgelig også udfordres på jeres sushi egenskaber. I skal dyste i at lave 4 slags sushi – efter de helt korrekte stander på både udseende og på smag. Vores Sushi mester vil bedømme jer og finde en vinder, der selvfølgelig får en præmie med på vejen.
sushi-kokkeskole-firma-oplevelse

Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Bliv ringet op

Få et estimeret tilbud direkte i mailen

Eventnu Back to Top
5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!