Eventnu

Lær at lave lækre sushi retter sammen med kollegerne

Sushi, mmmh… Hvem elsker ikke sushi? Velkommen til Eventnus Sushi Kokkeskole, hvor I kommer til at mestre de smukke små ruller, der smager så godt, at de er blevet super populære hele verden rundt. Samtidig kommer I til at smage en række forskellige sushi’er og opdage helt nye aspekter af sushi-verdenen. Samtidig kommer I også til at smage på lækre japanske drinks, der passer til sushien!

Kom med ind i sushiværkstedet og se hemmelighederne

Selvom Sushi for nogle er ret let at lave, så er det ikke altid ligeså nemt at få det til at smage som det skal. Vores sushi kok vil lære jer at lave og sammensætte sushierne helt korrekt, rulle rullerne som de skal rulles og hvordan fisken og tangen skal håndteres korrekt.

Hvem er Sushi Mesteren i firmaet?

Ud over hyggen, de lækre sushi ruller og alt det andet gode der medfølger, så skal I selvfølgelig også udfordres på jeres sushi egenskaber. I skal dyste i at lave 4 slags sushi – efter de helt korrekte stander på både udseende og på smag. Vores Sushi mester vil bedømme jer og finde en vinder, der selvfølgelig får en præmie med på vejen.  

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87