Eventnu

Eksplosiv teambuilding & teknologi

1,2 og 3 – BANG! Sådan kan det gå, når vi invitere til teambuilding med Virtual Reality. Men bare rolig, det hele er blot et spil. Endda et rigtigt sjovt, innovativt og udforende et af slagsen. Eventnu.dk byder velkommen til en leg med moderne teknologi, hvor kommunikation og jeres samarbejdsevner hurtigt bliver sat på prøve. I små grupper af 3-4 personer, vil I skulle hjælpe personen med VR headsettet på, med at desarmere bomben, der sprænger i luften – og hvis I gør noget forkert, går det måske hurtigere.

Sprængfarlig leg

Selvom det hele lyder farligt, så er det ganske ufarligt. Spillet er udviklet med formålet at styrke jeres samarbejdsevner og den måde i overlevere kritisk viden på. Jo bedre man er til vidensdeling, jo bedre vil det gå med at undgå at blive sprængt virtuelt i luften.

Underholdende teambuilding på et nyt niveau!

Når headsettet først kommer på, så begynder det helt sjove. I kan vende og dreje bomben, for løsningen er aldrig den samme to gange i træk. Derfor gælder det om at identificere de vigtige ting og bruge sin hurtighed og logik til, at få bomben desarmeret.

Alle kan være med!

Aktiviteten byder alle velkommen – uanset tekniske færdigheder eller andet. Spillet er bygget således op, at alle ville kunne deltage på lige fod med hinanden. Da man sidder ned undervejs, vil det blot kræve, at man har bordpladsen til det!

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87