Eventnu

Skræddersyet sjov interaktiv teambuilding oplevelse på vandet!

Velkommen til Water Battle! Er I klar til at dyste mod kollegaerne, til søs i jeres egen båd? Inddelt i små grupper på 8 personer, vil I skulle dyste til søs mod kollegaerne. I får udleveret et device, der danner rammerne for de udfordringer I vil skulle løse på vandet. I hver båd vil der skulle være en kaptajn og en styrmand. I kan løbende skiftes til at være kaptajn og styrmand, så alle får prøvet at sejle!

Teambuilding spækket med sjov

Spillet er spækket med en række sjove og underholdende opgaver, som I skal gribe bedst an ude på vandet. I skal dyste om at tage de sjoveste billeder, besvare flest spørgsmål og være knivskarpe i multiple choice opgaver. Samtidig vil I blive udfordret i en lang række andre sjove gåder, paratviden spørgsmål og så skal I også klare nogle fysiske opgaver ude i jeres båd.

En hyggelig dag på vandet

Selvom aktiviteten er spækket med sjove og kreative udfordringer, vil der også være rig mulighed til at have en ’ekstra’ hyggelig dag. Der er nemlig et bord i båden, så I har mulighed for at tage lækkerier og drikkevare med, så der bliver skruet ekstra op for hyggen. Vi tilbyder også en færdigpakket Eventnu kurv.

CUSTOM MADE WATER BATTLE TEAMBUILDING

Water Battle kan skræddersyes helt efter jeres behov og program. Ønsker I en længere eller kortere dag eller har I nogle specifikke emner og spørgsmål, der skal indgå i hele teambuilding oplevelsen, så får vi det til at ske. Har i en generel agenda for dagen, får vi også den implementeret i spillet. Kort sagt, der er mange muligheder!

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87