Teambuilding og Event nu

GPS City Challenge

opdag københavn opgaver teambuilding underholdning

Information

Antal

10 - 500

Lokation

Hele landet

Sæson

Hele året

Varighed

2 timer

Pris

450 p.p.

Sprog

Dansk / Engelsk

Dyst mod kollegaerne og kæmp I den sjoveste City Battle!​

Dyst og kæmp I den sjoveste by battle Først får I en gennemgående introduktion til spillet, hvorefter I bliver fordelt i små grupper på mellem 4-5 personer. Her får I udleveret det device, I skal bruge de næste 2 timers tid sammen med. Herpå vil I løbende få vist udfordringer I skal løse sammen. Det gælder ’nødvendigvis’ ikke om at klare flest opgaver men, at klare dem, på de mest kreative og bedste måde!

Fælles for udfordringerne​

Fælles for alle udfordringerne er dog, at de er samler jer som team, og I vil komme til at kende hinanden meget bedre, end da aktiviteten først startede. Løbende vil jeres svar blive sendt til vores game master, som tildeler jer point. Måske handler det blot om at have det sjovt, eller måske vil i gerne udfordre deltagerne på jeres virksomheds historie, antal medarbejdere eller noget tredje, og mulighederne er mange.

Samler jer på en sjov måde​

City Battle er udviklet med det formål at udfordre deltagerne, skubbe dem tættere sammen og opleve på kreativ vis, hvor stærke de er som teams. Spillet er en sjov, anderledes og udfordrende måde at dyrke teambuilding – samtidig med, at I måske lære noget nyt om firmaet, den by i befinder jer i eller om hinanden. Vi medbringer selvfølgelig alle nødvendige rekvisitter og det eneste I skal bekymre jer om er, at have det sjovt!

CUSTOM MADE CITY BATTLE TEAMBUILDING​

Spillet kan tilpasses helt efter jeres ønske. Vores standard version starter på Rådhuspladsen, men vi kan designe hele spillet efter jeres ønsker. Måske ønsker I at starte fra jeres egen arbejdsplads, måske spillet skal foregå i en anden by eller måske vil I gerne ende på jeres yndlingsrestaurant efter spillet. Vi kan designe spillet og en rute der passer helt efter jeres planer!Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde