Eventnu Logo

Multi Battle

segway lerdueskydning teambuilding underholdning

Information

Antal

12-500

Lokation

Hele landet

Sæson

Hele året

Varighed

3 timer

Pris

500 p.p.

Sprog

Dansk / Engelsk

Er I klar til at dyste som hold i flere forskellige konkurrencer?

Dyst og kæmp I den sjoveste by battle Først får I en gennemgående introduktion til spillet, hvorefter I bliver fordelt i små grupper på mellem 4-5 personer. Her får I udleveret det device, I skal bruge de næste 2 timers tid sammen med. Herpå vil I løbende få vist udfordringer I skal løse sammen. Det gælder ’nødvendigvis’ ikke om at klare flest opgaver men, at klare dem, på de mest kreative og bedste måde!

I bliver udfordret i disse aktiviteter:

Laser Lerdueskydning

​Kan I ramme de små flyvende lerduer? Laser Lerdueskydning er mindst ligeså sjovt som rigtigt lerdueskydning. Forskellen er blot, at geværet er skiftet ud med et lasergevær. Fokuser, sigt & skyd!

Segway

Måske ser Segway sjovt, underligt og en smule bøvet ud, men det er faktisk en rigtig sjov opfindelse og mulighederne er mange. I skal dyste mod hinanden i den ultimative segway battle. Kan du slå dine kollegaer i segway kampens hede?

The Pipe

The Pipe er en seriøs, anderledes og helt vildt sjov aktivitet. I skal her bruge det inderste af hovedet, når I skal bygge den perfekte konstruktion. Den perfekte konstruktion til at transportere den lille bold, der skal ende i spanden. Problemet er bare, at den skal trille i en trekant! Kan I klare det?

Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde