Teambuilding og Event nu

Stamme Krig

12-gratis-teambuilding-aktiviteter

Information

Antal

12-500

Lokation

Hele landet

Sæson

Hele året

Varighed

3 timer

Pris

500 p.p.

Sprog

Dansk / Engelsk

Er I klar til at dyste som både Team & stamme i flere forskellige konkurrencer?

Dyst og kæmp I den sjoveste version af traditionel teambuilding med et eller flere twist. Først får I en gennemgående introduktion til spillet, hvorefter I bliver fordelt i yderligere opdeles små grupper på mellem 4-8 personer. Her får I udleveret det device, I skal bruge de næste 2 timers tid sammen med. Herpå vil I løbende få vist de poster hvor i skal løse udfordringer sammen. Det gælder ’nødvendigvis’ ikke om at klare flest opgaver men, at klare dem, på de mest kreative og bedste måde for både team som stamme!

I kan bla. blive udfordret i disse aktiviteter:

ESCAPEBOX

I skal konkurrere med et andet team om at løse en af vores Brain boxes hurtigst muligt. Kassen består af en perlerække af sjove kreative gåder og opgaver der kræver kommunikation og kreativitet. Aktiviteten minder meget om et escape room oplevelsen og er mindst ligeså sjovt. Forskellen er blot, at i ikke skal ud af et rum men ind i en boks. Samarbejd kommuniker og fejr jeres sejr!

MISSILET

Deltagerne skiftes til at sende en kollega med bind for øjnene mod modstanderen i en angiven bane fyldt med “miner” . Det gælder nu om at kommunikerer effektivt så jeres kollega kommer helskindet over på den anden side. Udfordringer er dog at modstnder holdet vil gøre alt hvad de kan for at sabotere og forvirre jeres instrukser. I skal dyste mod hinanden i den ultimative kommunikationskaos. Kan du slå dine kollegaer og holde hovedet koldt i kampens hede ?

THE PIPE

The Pipe er en seriøs, anderledes og helt vildt sjov aktivitet. I skal her bruge deinderste af hovedet, når I skal bygge den perfekte konstruktion. Den perfekte konstruktion til at transportere den lille bold, der skal ende i spanden. Problemet er bare, at den skal trille i en trekant! Kan I klare det?

mobile escapegame
 

Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde