Eventnu

Blog

Velkommen til vores blog. Her kan du finde inspiration til dit næste event, konference eller anden festlig lejlighed. Vi skriver både om teambuilding øvelser, good-firm-policy, icebreakers, tips og tricks og alt derimellem. 

Skriv dig op til ekstra tips og tricks

12 gratis og sjove teambuilding øvelser

12 Gratis & Sjove Teambuilding Øvelser Til Næste Teambuilding Dag

Jeg har før belyst emnet, men teambuilding er en væsentlig ting for at teams bedre kan arbejde sammen, udvikle sig og derved ende ud med en højere produktivitet og bedre tal på bundlinjen.
Desværre er der mange firmaer der har en tendens til at underprioritere det. Tit og ofte skyldes det, at virksomhederne synes det kan virke som en stor udgift for dem. Derfor har vi skrevet denne guide til 10 helt gratis og virkelig sjove teambuilding øvelser, som I kan dyrke på kontoret. Og frygt ej, som nævnt så er alle teambuilding øvelserne 100% gratis – og 100% sjove!

Læs indlæg »
5 tips til at holde den perfekte firmafest

5 Tips Til At Holde Den PERFEKTE Firmafest

Firmafester – de fleste af os har deltaget i en og de færreste af os har arrangeret en. Men når man så pludselig står I det og skal arrangere årets næste firmafest, koncerns fest, teambuilding arrangement, sommerfest eller julefrokost – ja, hvad gør man så lige for at få den perfekte firmafest i huset? Det prøver vi at give vores bedste bud på herunder.

Læs indlæg »
teambuilding investering

Er Teambuilding Virkelig En God Investering?

Investere du nogensinde I dine medarbejdere? I så fald, er det så igennem kurser, gaver og lønforhøjelse eller gennem noget helt tredje? Mange virksomheder mener selv, at de investerer i deres medarbejdere, arbejdsglæden og det sociale – men gør de det egentlig fordi de ”skal” eller gør de det af lyst og hvad er resultaterne af de forskellige handlinger? Hvordan investere man bedst i sine medarbejdere og hvilket outcast kan man forvente af en investering i sine medarbejder? Det vil jeg alt sammen forsøge at svare på, igennem bloggen her, så følg med!

Læs indlæg »
den store event guide

Gode Råd Til Dit Næste Teambuilding Arrangement

Teambuilding – hvad synes du om det? Nævn ordet for en kollega og vedkommende vil højst sandsynligt rulle øjne og tænke åh gud. Du kan måske fornemme hvordan vedkommende straks kan komme i tanke om 10 grunde til, at vedkommende simpelthen ikke lige kan den dag.

Det er en typisk reaktion, hvis man aldrig har stiftet bekendtskab med et firma som f.eks. Eventnu. Mange forbinder stadig teambuilding med en tur i det lokale bowlingcenter eller en filmaften med sit firma, hvor man ikke får meget mere ud af det, end at tænke “kan jeg mon smutte tidligere” og det er da en ærgerlig oplevelse.

Læs indlæg »
Eventnu Back to Top
5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!