Eventnu

Teambuilding skal være nemt - sådan rigtig nemt.

Her kan du blive klogere på Eventnu og hvad vi står for!

Kontakt os

Kontakt os og fortæl os så meget som muligt om jeres kommende arrangement. Jo flere informationer vi får, jo bedre kan vi skræddersy oplevelserne til jer. Når vi har fået den nødvendige information, går vores managers i gang med at lave et oplæg.

Modtag oplæg

Når vi har lavet vores oplæg færdig, sender vi det til jer igen. Her præsentere vi aktiviteterne og hvordan de kan gavne jeres dag. Vi sender ALTID kun oplæg der faktisk kan imødekomme jeres forventninger. Vi lover aldrig mere end vi kan holde.

Afhold arrangement

Når vi er blevet enige om rammerne for jeres kommende arrangement, vil I modtage den nødvendige information og ikke mere – I bliver altså ikke tæppebombet med unødvendige informationer og nyhedsbreve. I skal sådan set blot møde op, så sørger vi for et super fedt arrangement.

Teambuilding skal være nemt, sjovt og lærerigt - det er vores mission!

Vi tror på at teambuilding ikke blot er noget der kan være sjovt og lærerigt, men noget der bringer folk tættere sammen. Igennem sjove aktiviteter, hvor vi ser vores kollegaer fra nye vinkler, danner vi os et bedre indtryk af vores medmennesker og danner dybere relationer.

Siden vores start, har vi fokuseret på at være den bedste teambuilding udbyder på markedet og være det naturlige valg for firmaer at vælge. Vores team har hjulpet mange firmaer med at skabe nogle specielle firma oplevelser, der bliver talt om længe efter arrangementet er afholdt.

I samarbejde med nogle af landets bedste udbydere, skræddersyer vi teambuilding oplevelser der matcher vores kunders ønsker og mere til. Vi elsker nemlig at gøre det ekstra, ikke blot fordi det er vores passion, men fordi vores kunder fortjener de bedste teambuilding oplevelser.

Kreativ samarbejdspartner

Hos Eventnu er vi hele tiden i udvikling og sætter en stor ære i, hele tiden at designe nye koncepter og idéer til jeres firmaarrangementer. Hos Eventnu går kreativitet hånd i hånd med idégenering og udvikling af nye processor, der gør jeres firmaarrangementer endnu bedre end forventet.

Kvalitetsbevidste oplevelser

Hos Eventnu stræber vi efter at levere topklasse firmaevents og teambuilding oplevelser, der både vil blive husket og talt om i lang tid efter. Vi stræber efter at, gøre det endnu bedre end det er forventet og efterlade vores kunder med hvad der nok bedst kan beskrives som vinder følelse.

Tydelig kommunikation

Hos Eventnu er klar kommunikation en helt naturlig del af vores dagligdag. Uanset hvilken type event der er tale om, så forventningsafstemmer vi, så vi altid er sikre på at opnå det resultat for jeres arrangement I ønsker. Hos Eventnu har vi også en klar dialog med vores medarbejdere og samarbejdspartnere, så I altid er i trygge rammer.

Det sikkerhedsbevidste valg

Hos Eventnu kan I altid forvente at sikkerheden er i top. Uanset hvilken type arrangement der er tale om, så sikre vi altid at der er de rigtige sikkerhedsforanstaltninger til stede når jeres event afholdes. Sammen med vores samabejdspartnere evaluere vi hele tiden på vores sikkerhedsprocessor, så I altid er i sikre hænder.

Skal vi tale om dit næste event?

Er du interesseret i at drøfte mulighederne til dit næste event eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge det helt rigtige teambuilding til netop jeres gruppe, så sidder vores event konsulenter klar til at tage snakken med dig. 

Vil du være samarbejdspartner?

Udfyld nedenstående & så vil vi vende tilbage. ​

Eventnu Back to Top
5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!