👋 Lidt om Eventnu

Vi driver Danmarks bedste teambuilding

3.000+ har allerede styrket deres team

Anderledes, inspirerende og underholdende teambuilding oplevelser for hele firmaet

Uanset om i kun er nogle få stykker der skal afholde et firma arrangement eller om det er hele firmaet, der skal samles til en omgang firma teambuilding, så har vi setupet, aktiviteten og mandskabet til, at give jeres dag det ekstra indspark som i leder efter.

Transformer måden i samarbejder på

Teambuilding handler ikke kun om at have det sjovt kollegaer imellem.
Teambuilding kan være med til at sammentømre et team endnu mere. Man lære hinandens styrker, svagheder, måder at gribe en opgave an på og komme under huden på hinanden.

Tilpasset jeres behov og ikke den anden vej rundt

Vores tilpasset teambuilding oplevelser, er tilpasset jeres behov for at få en god dag og give jer det I leder efter og har behov for. Med vores ekspertise og jeres behov, skræddersyr vi den perfekte team-dag for jeres firma, som I vil se tilbage på med glæde, længe efter også!

team-illustration

"Collaboration has improved dramatically, not because the people have changed — we've always wanted to help, but now we have a tool that allows us to figure out how we can help each other better."

Jonas Holm, executive director & founder hos Textera

Sammen - om at være sammen

Coronakrisen har om noget, fået os til at finde ud af hvad værdien ved fællesskabet er. Vi har i lang tid været sammen om, at være hver for sig. Men nu hvor det hele mere eller mindre er et overstået kapitel, handler det i høj grad om, at være sammen - om at være sammen.

Samarbejde er ikke altid nemt

Teambuilding der bringer jer sammen!

Hos Eventnu har vi et stort fokus på, at tilbyde teambuilding oplevelser, der giver muligheden for at være sammen. Genopdage de store ting, man som team kan skabe og de fælles værdier, man som virksomhed bør stræbe efter. Alle vores teambuilding aktiviteter, er fokuseret på netop dette - selvfølgelig stadig med den påpasselighed, som vi bør og skal udvise over for Corona.

Hvordan fungere det egentlig?

Det er fantastisk, at have noget at forholde sig til. Bestemt hvis man skal arrangere et større teambuilding event. Derfor har vi lavet en kort, men fyldestgørende step-by-step guide, til hvordan forløbet vil være

Alting starter med et hej!

Kontakt os og fortæl os så meget som muligt om jeres kommende arrangement. Jo flere informationer vi får, jo bedre kan vi skræddersy oplevelserne til jer. Når vi har fået den nødvendige information, går vores managers i gang med at lave et oplæg.

Find ud af hvad der passer jer!

Når vi har lavet vores oplæg færdig, sender vi det til jer igen. Her præsentere vi aktiviteterne og hvordan de kan gavne jeres dag. Vi sender ALTID kun oplæg der faktisk kan imødekomme jeres forventninger. Vi lover aldrig mere end vi kan holde.

Læn jer tilbage, og nyd arrangementet!

Når vi er blevet enige om rammerne for jeres kommende arrangement, vil I modtage den nødvendige information og ikke mere – I bliver altså ikke tæppebombet med unødvendige informationer og nyhedsbreve. I skal sådan set blot møde op, så sørger vi for et super fedt arrangement.