Teambuilding og Event nu

Skov Escapegame

Information

Antal

10 - 200

Lokation

Hele landet

Sæson

Hele året

Varighed

3 timer

Pris

Kontakt os

Sprog

Dansk / Engelsk

En farlig virus er lækket og jeres mission er at samle de korrekte elementer til en vaccine

Der har været en større lækage af en udviklings vaccine der i dens nuværende form stopper menneskers evne til at samarbejde og kommunikere . De smittede videnskabsfolk har i et øjebliks vanvid nedlåst ingredienserne og gemt elementerne i skoven sikret med gåder og remedier. I skal nu hjælpe jer selv med, at finde de enkelte elementer og knække koder og gåderne de er sikret med inden tiden løber ud.

Overraskende realistisk teambuilding​

Spillet er overraskende realistisk og deltagerne vil komme til at arbejde koncentreret og med masser frisk luft for at løse missionen. Deltagerne vil blive sat overfor en række gåder , skal samle information og forholde sig til allerede fundne beviser. Deltagerne har selvfølgelig ingen anelse om hvad der skal ske og de sidder intetanende og arbejder når vi – bryder – ind.​

I er nu en del af puslespillet ​

Vores Gamemaster gør sin entre og blødgører forsamlingen med en energizer. I skal nu opdeles i små grupper på 4-8 personer og skal sammen redde menneskehedens evne til at samarbejde i! Vi garanterer en innovativ, sjov og super spændende aktivitet, der kan laves i hele landet. Spørgsmålet er jo grundlæggende – har i det der skal til ? Bare husk, at alle forbrydelser måske dækker over sandheden!

Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde