Teambuilding og Event nu

Klassisk Teambuilding

klassisk kokkeskole teambuilding

Information

Antal

10-60

Lokation

Hele landet

Sæson

Hele året

Varighed

5-6 timer

Pris

Kontakt os

Sprog

Dansk / Engelsk

Prøv kræfter mod hinanden, i en række af (u)klassiske teambuilding prøvelser

Hos Eventnu elsker vi det klassiske – med et lille tvivst af nyskabelse og forandring – men stadig med de helt klassiske dyder som fylder mest. Derfor har vi lavet vores (u)klassiske teambuilding oplevelse, hvor man som hold vil blive udfordret på nogle grænseoverskridende ting. Helt som man kender det fra de gode gammelsdags teambuilding øvelser, men alligevel med et tvist af forandring og justering, til det bedre!

Udfordre dig selv og udfordre kollegaerne!

Når vi laver vores Klassiske Teambuilding event, så er der ikke en automatisk plan for hvordan vi udfordre jer bedst. Det hele bunder i en god og dyb snak omkring jer, det I gerne vil opnå og hvor længe vi har til at opnå dette.
Her trækker vi så vores bedste tricks, idéer og øvelser der passer på jer, op af hatten og skruer sammen til et hæsblæsende arrangement, hvor alle bliver kørt en smule over kanten.

Alt er muligt

Når vi laver dette sjove, anderledes og grænseoverskridende event, så er alt muligt. Vi kan præsentere alt fra slanger, kryb og insekter, store edderkopper, hastighed, højder, helikoptere og faldskærmsudspring – ja, alt er stort set muligt – det afhænger blot af jer og jeres budget!

Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde