Teambuilding og Event nu

Gospel

Gospel Sang Teambuilding

Information

Antal

10 - 500

Lokation

Hele landet

Sæson

Hele året

Varighed

2 timer

Pris

Kontakt os

Sprog

Dansk / Engelsk

Gospel med kroppen & sjælen! ​

Mange kender måske Gospel fra USA, hvor man tit og ofte ser et gospelkor, hylde livet igennem sang og bevægelse. Det har vi videreudviklet på og gjort det til en speciel teambuilding oplevelse. Gospel handler ikke nødvendigvis om religion, men mere om at hylde livet, diversiteten og sammenholdet.

Hyld livet, diversiteten og jeres kollegaer​

Når I vælger gospel, så vælger i en anderledes form for teambuilding. Gospel handler nemlig om at udtrykke sig musikalsk og dyrke sammenholdet. Gospel synges nemlig i kor og sammen er i stærkere. Derfor er gospel både en sjov og anderledes måde at mødes på, men det er også en rigtig god måde, at dyrke sammenholdet mellem kollegaerne.​

Gospel med eller uden pianist ​

Uanset om I er til det store setup med klaver og gospel instruktør, eller det skal være mere nede på jorden og kun være gospelsangeren, så er begge muligheder der. Vi anbefaler altid, at man tager pianist med hvis man er over 30 personer. Dog kan man sagtens afholde det uden pianist – også selvom i er over 30 personer.

Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde