Teambuilding og Event nu

Moderne Dans

moderne dans teambuilding

Information

Antal

10 - 200

Lokation

Hele landet

Sæson

Hele året

Varighed

2 timer

Pris

Kontakt os

Sprog

Dansk / Engelsk

Prøv kræfter med de gamle klassikere – på en moderne måde!

Velkommen til en tur igennem dansens spændende og udfordrende univers. Et univers som byder på 1,5 times, kreativitet, konkurrence og en masse glæde og god musik. Vi præsenterer jer for et dygtigt mandskab, bestående af en-to instruktører der begge er tidligere professionelle dansere. Der undervises med humor og charme, på en måde så alle kan følge med. Alle danse vil føles fantastisk befriende, idet vi slipper os selv fri og blot har det sjovt.Der vælges én af følgende danse, og den vil være fokuspunktet under dagens danseaktivitet.

Lancier:

Ønsker du et ekstraordinært og festligt indslag til jeres fest, er lanciers det helt rigtige valg. Det blander folk sammen på en anderledes kultiveret måde. For nogle er det helt nyt, mens for andre vil det være et tilbage glimt fra gymnasietiden. Uanset hvad, så er det med sikkerhed en succes, og selv dem der har lidt modstand på at skulle danse, ender med at have en fantastisk oplevelse.

Groovy Line Dance:

En mere moderne variation er Linedance til soul musik. I vil lære forskellige serier med vuggende hofter og groovy moves. Groovy Line Dance er et sikkert hit, da det er nyt og anderledes. Trinene bliver gennemgået grundigt inden vi sætter det sammen til små simple serier, som gentages til alle retninger.

Vores aktiviteter holdes altid så omkostningslave som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten. I får derfor et af markedets bedste arrangementer – og til nogle af markedets laveste priser!

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer – alle skal have de samme chancer for at vinde.

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde

Modtag flere informationer og et tilbud

Det er 100% uforpligtende!

Det tager max 30 sekunder at udfylde