Eventnu

Sang & Dans

Teambuilding med dans er en medrivende og underholdende dansedyst, hvor alle er med til at udfordre hinanden. Dans er en god icebreaker og er særdeles godt til nye samarbejds teams, møde kunder til en uforglemmelig oplevelse.
stomp-teambuilding-for-virksomheder

Stomp

Er I klar til en underholdende omgang firmaevents stomp? Sammen med vores kanon dygtige instruktør byder vi nemlig op til firmastomp! En sjov og anderledes teambuilding oplevelse, der bringer pulsen op og lære jer om fællesskab, og at løfte i flok.

firma-danser-teambuilding

Moderne Dans

Tag dine kollegaer i hænderne og oplev vores moderne dans! Dans der giver smil på læben og glæde blandt deltagerne

firmaarrangementer og teambuilding i københavn

Gospel

Gospel er et fantastisk indslag til et arrangement, hvor man gerne vil sørge for stemningen er i top og alle er glade! 

events i københavn

Line Dance

Kom ud og sving fødderne, når vi lægger i ovnen til en omgang Line & Square dance som de kender det – bare meget sjovere!

events i aalborg

Band Up

Hvem vil ikke gerne være rockstjerne? Du får nu muligheden når vi invitere jer ind i vores studie til en omgang Band Up!

events i århus

Sang Skole

Smør stemmebåndet og kom med i øvelokalet sammen med en professionel sanger. Lær af en professionel og bliv inspireret!

firmaarrangement aalborg

Flash Mob

Uden de store synlige optakter kommer der pludselig liv i gaden – det er jer der samles til dans foran uvidende publikum!

Dans og syng så det kan mærkes!

Vi har samlet en lang række teambuilding aktiviteter, der er spækket af sang, rytme og dans. Vi sikre jer et spændende, sjovt og anderledes arrangement, hvor I både får lov at bevæge jer eller synge, mens I ser vigtigheden af samarbejde!

Vælger i f.eks. Stomp som er en af vores absolut mest anbefalelsesværdige arrangementer, så vil I komme til at skulle banke på “skrammel”. Rettere sagt, I får hver især noget der i sig selv ikke er et instrument – og som måske lyder knap så godt. Men med jeres samarbejde og sammenspil, ja så vil det komme til at lyde som en drøm!

Stomp Teambuilding For Firma I København Danmark

Vælg indenfor andre kategorier

Vi har mange forskellige teambuilding aktiviteter, derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det du leder efter. Du kan blot vælge en kategori og se alle de teambuilding øvelser den kategori indeholder. 

Action & Adventure
Samarbejde & Kommunikation
Gastronomi
& Cocktails
Danse &
Sangskole
Foredrag
& Kultur
Eventnu Back to Top
5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!