Eventnu

Oplev den ’skjulte’ danske gastronomi

Gourmet Tour er den perfekte måde at opleve både København og den skjulte madsteder. Vi tager jer med på en guidet tur og genopdager nogle af Københavns lækreste retter og smagsanretninger, samtidig med I får lækre drikkevare og sjove historier om den mad i oplever.

En tour i byen eller en tur i byen?

Når I vælger en tur med Gourmet Tour, vil I komme forbi en lang række forskellige steder. Stederne afhænger helt af hvilke steder der er tilgængelige den pågældende dato – men til fælles for alle stederne er, at det er steder der kæler for deres mad og har genopdaget deres egne kulinariske rødder. Uanset hvilken dag i vælger, at I gerne vil på gourmet tour, kommer I dog til at slutte af på Nørrebro Bryghus, hvor I kan fortsætte aftenen og måske gå fra en tour i byen til en tur i byen.

Smagsprøver eller fuld middag?

Hos Eventnu tilbyder vi hele 2 gourmet tour oplevelser. Den ene oplevelse vare 3 timer og svare til en ’lille frokost’, hvor man sagtens kan tage videre og spise en bid brød mere senere på aftenen. Den anden oplevelse er vores 4 timers tour, som tager jer med ud på en større oplevelse og hvor I vil få hvad der svare til en 3-retters menu. Uanset hvilken tour I vælger, så går i ikke sultne derfra!

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87