Eventnu

Klassisk teambuilding som alle kan være med til!

Når I vælger klassisk teambuilding, så er det fordi der er en helt klar agenda for dagen – ting som skal opfyldes, læres og øves. Hos Eventnu har vi selvfølgelig også klassisk teambuilding – i en u klassisk version.

Skræddersyet teambuilding

Selvom det hedder klassisk teambuilding, forgå det på lidt utraditionelle vis. Vi skræddersyer nemlig et specifikt program til jeres gruppe / firma og sikre, at I opnår de ting i ønsker skal opnås for dagen. Og vi bruger gerne utraditionelle metoder for netop at opnå dette.

Krybdyr, overskridende øvelser og tillid

Hos Eventnu har vi stor succes med at opnå mange af de ting man ønsker skal styrkes ved et team, ved at gøre brug af alt fra krybdyr til militære øvelser. Vi har flere klassisk teambuilding instruktører tilknyttet, der hver især har deres kompetencer. På den måde kan vi sikre jer det bedste udbytte for dagen.

Seriøst - men sjov teambuilding

Selvom man ikke ligefrem associere klassisk teambuilding med sjov, så er det sjovt hos Eventnu. Vi har skaffet os af med alle de kedelige øvelser, som tovtrækkeri og ’luk-øjnene-og-fald-tilbage’ øvelser. Her er det kun seriøse og sjove aktiviteter vi tilbyder.

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87