Eventnu

Hvad går det ud på & hvad er historien bag opklar mordet?​

Der er sket et mord og det er sket udenfor jeres arbejdsplads & I skal nu hjælpe politiet med at opklare, denne spektakulære mordsag. Omdrejningspunktet for spillet, er jeres skarpe hjerne, en kasse fyldt med bevismaterialer, spor, overvågningsvideoer, lydfiler, billeder & en masse andre rekvisitter, der gør jer klar til at løse den store mordgåde. Holdende vil løbende skulle kommunikere igennem walki-talkies, forholde sig til spor og samle bevise.

Gennemført teambuilding aktivitet

Spillet er super gennemført og deltagerne vil nærmest føle, at de deltager i en rigtig mordgåde. Spillet har nemlig været en tur inde ved politiet for at gøre det ekstra realistisk og de har været sparringspartnere på skabelsen af spillet.

Realistisk historie

Da Jørgen Larsen bliver fundet død i haveskuret på hans bopæl i det sydøstlige Odense, tyder alt på at han har begået selvmord. Efter kort tids efterforskning afslutter Politiet derfor deres undersøgelser og arkiverer sagen som selvmord.

Find de skjulte spor

Men da der pludselig dukker nye spor op i sagen, må efterforskningen genoptages. For tingene er alligevel ikke så indlysende, som de ser ud – der ligger nemlig måske en forbrydelse bag. Men er gerningsmanden og hvad er motivet? Og hvordan hænger det sammen, at døren var låst indefra?

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87