Eventnu

Smag på det ægte Spanien, i Danmark!

Lær hvordan man kreerer ægte skønne og ’delicioso’ retter, som man gør i det ’ægte’ Spanien! Vi inviterer jer med i køkkenet sammen med vores kok, som har boet adskillige år i Spanien og lært at lave spansk mad på den gode traditionelle måde! Ud over at lave lækre spanske retter, vil I også smage nogle dejlige spanske vine – what’s not to like!

Mange spanske retter

Når I er med i vores spanske køkken, så er der fokus på at lave mange forskellige spanske retter. Mange i Spanien, spiser nemlig ikke kun én ret når der inviteres til aftensmad, så det skal I selvfølgelig heller ikke. I skal lave alverdens lækre retter, som også indebære den spanske nationalret paella. En sammensat ret, der med sine mange variationer kan serveres til mange lejligheder. Til maden bliver I også introduceret for skønne spanske vine fra Andalusien. Alt dette sker under kyndig vejledning fra den spanske chef. ¡Salud!

Skøn og hyggelig aften!

Selvom I skal lære at lave en masse lækre retter, bliver der også masser af tid til at få en rigtig hyggelig aften, med masser af snak, spas og god vin. Tillader vejret det, kommer I til at spise i vores lækre køkkenhave og hvis vejret er mod os, så spiser vi i den store spanske sal. Der er lagt i ovnen til en virkelig god oplevelse!

Her er ingen ”billige” løsninger - til gengæld er konceptet konkurrencedygtig på prisen.

Skal arrangementet foregå på dansk eller engelsk er helt op til jer - alle skal have de samme chancer for at vinde. ​

Få et 100% uforpligtende tilbud

Eventnu Back to Top

Send en forespørgsel og vi vil vende tilbage indenfor 24 timer.
Haster din forespørgsel? Kontakte os på
52 60 41 87