Eventnu

Teambuilding Aktiviteter & øvelser

Vi har mange forskellige teambuilding aktiviteter, derfor har vi gjort det nemt for dig at finde det du leder efter. Du kan blot vælge en kategori og se alle de teambuilding øvelser den kategori indeholder. 

Action & Adventure
Samarbejde & Kommunikation
Gastronomi
& Cocktails
Danse &
Sangskole
Foredrag
& Kultur

Action & Adventure​

Action og adventure er en god måde at opleve noget actionfyldt og komme på opdagelse. Selvom aktiviteterne er vidt forskellige, vil I opleve at alle aktiviteterne er spændende, inkluderende og en god måde at lære hinanden endnu bedre at kende på. Samtidig er der selvfølgelig lagt vægt på udfordringer og dyste! Vi lover I vil komme på opdagelse, udforskning og skal bruge hinandens færdigheder – eller dyste mod dem.

teambuilding-københavn

City Battle

Er I klar på at opdage jeres by eller en anden by på en helt ny og sjov måde? City Battle henvender sig til grupper der ønsker at dyste mod kollegaerne og som bare vil have noget sjovt teambuilding. 

teambuilding-aalborg

Opklar Mordet

Der er sket et mord og det er sket udenfor jeres arbejdsplads & I skal nu hjælpe politiet med at opklare, denne spektakulære mordsag.​

teambuilding-århus

Multi Battle

Afprøv 3 forskellige slags aktiviteter blandet i en. I skal dyste i både segway, laser lerdueskydning og aktiviteten The Pipe.

firma-oplevelser

Laser Battle

Find modstanderen, sigt og skyd! Sådan foregår det, når I skal dyste mod kollegaerne i en omgang hæsblæsende Laser Battle. 

underholdende-teambuilding

Drone Race

Læg taktikker, flyv og kæmp mod kollegaerne når vi byder på en omgang sjov leg med avanceret teknologi!

teambuilding-øvelser

Water Battle

Oplev Københavns Kanaler, samtidig med at I får en hyggelig stund og udfordre kollegaerne på alt fra paratviden til sjove billeder.

sjov-teambuilding

Opklar Røveriet

Der er sket et voldsomt røveri i nærheden af jeres arbejdsplads og pludselig er den også kommet i centrum for efterforskningen!

Samarbejde & Kommunikation​​

Det lyder let – men er det også det? I vil blive sat på prøve i jeres samarbejdsevner, kommunikations evner, hvordan i aflæser hinanden og hvordan I deler ekstrem vigtig information mellem hinanden.

Når I vælger en aktivitet under samarbejde & kommunikation, så vælger i en aktivitet, der lægger vægt på samarbejde, kommunikative evner og sjov!

billig-teambuilding

Konferenceløbet

Uanset om I skal afholde en konference eller et kickoff eller et helt andet større event, så er det altid en god idé med et sjovt og anderledes teambuilding indslag, der både giver anledning til sjov, kreativitet og lære virksomheden og hinanden bedre at kende.
lærerig-teambuilding-øvelser

Curling

Er I klar til at tage skøjterne på og finde en holdkaptajn? For nu skal I nemlige dyste i den super sjove og anderledes sport Curling. 

cocktailkursus og madoplevelser

Invento Lab

Er I klar til at slippe den indre opfinder løs og dyste i hvem der kan opfinde de bedste og mest innovative opfindelser?

teambuilding-odense

Virtual Reality

I har hørt om det, men har I nogensinde prøvet det? Dyst mod kollegaerne i en omgang hæsblæsende VR games!

seriøs-teambuilding

Byg En Racerbil

Wroom Wroom! Startskuddet har lydt og I skal nu bygge jeres drømme formel 1 bil, mens I dyster mod kollegaerne i en række discipliner.

sjove-teambuilding-for-firma

Klassisk Teambuilding

Vi har taget klassisk teambuilding og top tunet det med spændende og sjove indslag der gør det alt andet end klassisk!

teambuilding og samarbejdsøvelser

Escape Box

Hvilket hold løser mon mysteriet først og får åbnet den mystiske box? Og hvad indeholder den mystiske box mon!?

Gastronomi & Cocktails​

Et arrangement med gastronomi & cocktails, er en god måde at få en masse hyggelige timer sammen. Vælg mellem at lave lækre retter eller lækre drinks.

Et firmaarrangement med gastronomi & cocktails, er svaret på et både udfordrende, lærerige, hyggelige og sjovt arrangement. I vil få nogle timer sammen, der vil blive husket længe.
firmaarrangementer københavn

Cocktailkursus

Cocktailkursus er det perfekte indslag til jer der gerne vil have en hyggelig og inspirerende oplevelse sammen med kollegaerne eller samarbejdspartnerne. 

team building copenhagen teambuilding københavn

Spansk Kokkeskole

Tag dine kollegaer i hænderne og lær at lav lækker og autentisk Spanske retter. Retter som de laver dem i Spanien! 

kokkeskoler og madoplevelser

Klassisk Kokkeskole

Nyd en dejlig aften i køkkenet sammen med dine kollegaer og lær at lave lækre og inspirerende retter, mens I drikker lækker vin. 

firmaarrangement århus

Vegetar Kokkeskole

Hvem vil ikke gerne spise sundt – og lækkert? Tag kollegaerne med i hånden og lær at lave lækre og anderledes vegetar retter!

underholde firmaaktiviteter

Gourmet Tour

Kom en tur gennem Københavns stræder og oplev små og forskellige lækre og autentiske retter og høre historien bag!

inspirerende foredrag

Sushi Kokkeskole

Lær at lave sushi som en ægte sushi mester, når vi tager jer med i sushi køkkennet. Kan laves ude på jeres arbejdesplads!
teambuilding in copenhagen

Grill Kokkeskole

Vi tænder op i grillen og invitere jer til at deltage! Lær at grille som en sand weber mester og få en masse tips og tricks med hjem!

Sang & Dans

Sang & Dans er bare en god måde at afholde et teambuilding arrangement. Ud over at få et kæmpe smil på læberne, vil I bevæge jer, dyrke sammenholdet og bare have det sjovt.

Et firma arrangement med sang & dans sikre jer nogle fantastiske timer, som vil blive husket i lang tid. Nå ja, og så kan I jo altid afgøre hvem der er teamets dansemus.
stomp-teambuilding-for-virksomheder

Stomp

Er I klar til en underholdende omgang firmaevents stomp?
Sammen med vores kanon dygtige instruktør byder vi nemlig op til firmastomp! En sjov og anderledes teambuilding oplevelse, der bringer pulsen op og lære jer om fællesskab, og at løfte i flok.

firma-danser-teambuilding

Moderne Dans

Tag dine kollegaer i hænderne og oplev vores moderne dans! Dans der giver smil på læben og glæde blandt deltagerne

firmaarrangementer og teambuilding i københavn

Gospel

Gospel er et fantastisk indslag til et arrangement, hvor man gerne vil sørge for stemningen er i top og alle er glade! 

events i københavn

Line Dance

Kom ud og sving fødderne, når vi lægger i ovnen til en omgang Line & Square dance som de kender det – bare meget sjovere!

events i aalborg

Band Up

Hvem vil ikke gerne være rockstjerne? Du får nu muligheden når vi invitere jer ind i vores studie til en omgang Band Up!

events i århus

Sang Skole

Smør stemmebåndet og kom med i øvelokalet sammen med en professionel sanger. Lær af en professionel og bliv inspireret!

firmaarrangement aalborg

Flash Mob

Uden de store synlige optakter kommer der pludselig liv i gaden – det er jer der samles til dans foran uvidende publikum!

Foredrag & Kultur

Et foredrag med Eventnu sikre jer et godt og fagligt arrangement. Måske I bare ønsker et foredrag eller som supplement til noget andet. Uanset hvad, så har vi en lang række foredrag, der kan give jer et godt indspark!

Et firmaarrangement med et foredrag, er en god måde, at dyrke det faglige – på en sjov og anderledes måde.
foredrag-kasper-møgelvang

Kasper Møgelvang - Dine Kunder

Oplev et inspirerende og nærværende skræddersyet foredrag med Kasper Møgelvang, som har haft en lang karrierer i cooperate verdenen. Her fortæller han om god kundeservice og de mange fejltagelser man som virksomhed kan komme til at gøre. 

walk-talk-foredrag-krig-i-københavn

Krig I København

Kom med ud på et walk-n-talk foredrag, hvor vores historiker og journalist guider jer gennem de grusomme historier fra WW2.

meditations-workshop

Meditation

Find jeres ‘mmmhhh’ og måtte frem, for nu skal der mediteres. Kom i afslapnings mode og slip de negative tanker fri. 

foredrag-om-arbejdsglæde

Arbejdsglæde

Arbejdsglæde er en stor og svær ting og det kan være svært at holde motivationen oppe – få et foredrag der giver jer et boost igen!

foredrag-om-stress

Arbejdsstress

Arbejdsstress er en af de hyppigste årsager til man siger op – derfor er det både sundt og godt at forebygge det med et foredrag!

foredrag-om-motivation

Motivationskursus

Oplev en motivations workshop for ledere, hvor I lære hvordan I kan finde og bidrage til at motivere jeres medarbejdere hver dag!

time-management-workshop

Time Management

Tid er penge. Derfor er det vigtigt at vi får mest muligt ud af vores tid. Lær hvordan I nemmere kan styre jeres kalender ned i detaljen. 

Hvad betyder det at afholde teambuilding med Eventnu?

Teambuilding kan være så meget – men hvad betyder det egentlig, når I får det hos Eventnu?

Sjovt og kreativt

Når I afholder et teambuilding arrangement med Eventnu, så er der altid garanti for en sjov og underholdende oplevelse. Mange af vores aktiviteter, er noget folk ikke har prøvet før og derfor er det allerede en god indledning til, at have det sjovt med noget nyt. Vores mål er at afholde sjove arrangementer der giver en fed stemning!

Seriøst og lærerigt

Når I afholder et teambuilding arrangement med Eventnu, så er der altid garanti for en sjov og underholdende oplevelse. Mange af vores aktiviteter, er noget folk ikke har prøvet før og derfor er det allerede en god indledning til, at have det sjovt med noget nyt. Vores mål er at afholde sjove arrangementer der giver en fed stemning!

Sikkerheden i top

Vi sørger for at I modtager den nødvendige information rettidigt og planlægger et spændende, underholdende og lærerigt arrangement til jer. Gennem nøje udvælgelse af markedets bedste samarbejdspartnere har vi sikret, at I får teambuilding i verdensklasse og hvor I blot kan slappe af undervejs i planlægningsprocessen. Meget bedre bliver det ikke.

Skal vi tale om dit næste event?

Er du interesseret i at drøfte mulighederne til dit næste event eller vil du bare gerne have hjælp til at vælge det helt rigtige teambuilding til netop jeres gruppe, så sidder vores event konsulenter klar til at tage snakken med dig. 

Eventnu Back to Top
5 tips til at holde den perfekte firmafest

Send os en forespørgsel og så vender vi tilbage indenfor 24 timer!